STREET STYLE

5 trends από το street style του Λονδίνου που θα φορεθούν άμεσα

To street style στο Λονδίνο, στα πλαίσια πάντα της Εβδομάδας Μόδας, είχε όλα τα trends που ήδη ξέρεις και περιμένεις γι' αυτή τη σεζόν. Η διαφορά που ίσως παρατηρήσεις όμως βρίσκεται στον τρόπο που τα φοράνε τα κορίτσια εκεί. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αλλά μπορεί να παρατηρήσεις τη λονδρέζικη στιλιστική προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση όμως, το street style του Λονδίνου είναι τόσο ποικιλόμορφο όσο και η κουλτούρα αυτής της πόλης και σαφώς αξίζει την προσοχή σου. 

Pastel colorblocking

Όλοι ξέρουμε ότι οι γήινες αποχρώσεις είνια το hot trends στα χρώματα της σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τα παστέλ και αυτό το outfit είναι η απόδειξη.

White is the new black

Πες ναι στο λευκό αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Θα το βρεις μπροστά σου σίγουρα και καλό είναι να υποκύψεις στην classy γοητεία του.

Tie-Dye

Τέτοια ρούχα, χρωματιστά και με ξεβάματα είχες σίγουρα στη δεκαετία του ’90, ειδικά αν ήσουν έφηβη. Τώρα ήρθε η στιγμή να τα ξαναθυμηθείς.

Check all over

Το κλασσικό καρό σε όλο του το μεγαλείο, θα φορεθεί σε πολλές εκδοχές και θα το δεις να ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στιλ.

Fine knits

Τα φίνα, λεπτά πλεκτά θα γίνουν αυτή τη σεζόν αγαπημένα cozy κομμάτια που θα φοράς σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends