Η σύγχρονη νεοϋορκέζικη κομψότητα στα shows των Βottega Veneta και Victoria Beckham

Tα fashion shows Bottega Veneta και Victoria Beckham απέδωσαν το νεοϋορκέζικο στιλ με τον καλύτερο τρόπο.

Η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα αφήνοντας πίσω της ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με catwalks που κέντρισα το ενδιαφέρον, έδωσαν μία γεύση για τα trends του επόμενου χειμώνα και αξίζουν την προσοχή μας.

Ο οίκος Bottega Veneta και το brand που φέρει την υπογραφή της Victoria Beckham είναι δύο από τα shows που συζητήθηκαν πολύ και όχι άδικα.

Bottega Veneta

AP Photo/Craig Ruttle

Ο Tomas Maier σε αυτή τη συλλογή είχε ένα ξεκάθαρο σημείο αναφοράς που λειτούργησε ως μία πλούσια πηγή έμπνευσης που δεν είναι άλλο από την Νέα Υόρκη.

Η αρχιτεκτονική, τα χρώματα, τα υλικά αυτής της πόλης συνέβαλλαν σημαντικά στη δημιουργία μίας συλλογής που εκφράζεται με απλές φαινομενικά γραμμές, αλλά όπως λέει και ο δημιουργός της, πίσω τους κρύβεται μία τεράστια πολυπλοκότητα που τα κάνει μοναδικά.

Σατέν υφές, φίνα πλεκτά και μουντά color-blocking looks δίνουν μία ξεκάθαρη αίσθηση για το πώς ο Maier βλέπει το νεοϋορκέζικο στιλ της σύγχρονης πραγματικότητας.

AP Photo/Craig Ruttle

AP Photo/Craig Ruttle

Vicotria Beckham

Courtesy of Victoria Beckham via AP

Κι ενώ κάθε φορά περιμένεις ότι η Victoria Beckham θα παραμείνει πιστή στις στιλιστικές αξίες και στάσιμη στην πασαρέλα, οι μικρές αλλά καθοριστικές αλλαγές και λεπτομέρειες αποθεώνουν τις δημιουργίες της.

Η Victoria έχει τον δικό της τρόπο να συνδυάζει τα prints χωρίς να κάνουν θόρυβο, να παντρεύει το oversized με τις θηλυκές γραμμές και το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά άρτιο. Η Victoria ξέρει να ικανοποιεί τις στιλιστικές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας που τα θέλει όλα.

Courtesy of Victoria Beckham via AP

Courtesy of Victoria Beckham via AP

Courtesy of Victoria Beckham via AP

 

Κεντρική Φωτογραφία: Courtesy of Victoria Beckham via AP

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ