FASHION NEWS

Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στη φθινοπωρινή συλλογή της ZARA που θα φοράμε όλη τη σεζόν

Έχω πολλά αγαπημένα μοντέλα. Γυναίκες που τα τελευταία χρόνια διαπρέπουν στον χώρο της μόδας με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Μερικά απ' αυτά τα μοντέλα πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της νέας συλλογής της ZARA.

Όταν ο φανταστικός Steven Meisel (φωτογράφος μόδας που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου), φωτογραφίζει γυναίκες, όπως τη θεά (δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να την περιγράψω σ’το ορκίζομαι) Julia Nobis, Vittoria Ceretti, την εξωπραγματικά όμορφη Adut Akech και τις Lina Zhang και  Karoline Wolter, τότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μια εντυπωσιακή καμπάνια.

 

Διάβασε ακόμη: H ανοιξιάτικη καμπάνια του Jacquemus είναι σαν πίνακας ζωγραφικής

Αισθησιακή ατμόσφαιρα-δυναμισμός-Self-expression

 

Το αποτέλεσμα της καμπάνιας ήταν όσα περιμέναμε, ένα project το οποίο συνάδει απόλυτα με την αισθητική της ίδιας της συλλογής. Η ZARA Woman είναι δυναμική, είναι fierce και αυτή η συλλογή το επιβεβαιώνει. Με τη F/W ’19 κολεξιόν, το brand μας προσκαλεί ν’ ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Με παριζιάνικο αέρα, η συλλογή προσφέρει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στη γυναίκα που φοράει τα ρούχα του brand, η οποία έχει ένα σκοπό: να βρει τον εαυτό της.

«Λιτή» πολυτέλεια

 

Η φθινοπωρινή συλλογή της ZARA κάνει μια στροφή προς την πολυτέλεια. Με έναν αναπάντεχο όμως τρόπο, καθώς «ανακυκλώνει» και «αναπαράγει» ρούχα που θα βρεις στα καλύτερα vintage μαγαζιά. Παλτό, και κοστούμια «ανοιγμένα» στις ραφές εκθέτοντας εντυπωσιακά prints και φόδρες, φούστες και φορέματα πάνω από άλλα φορέματα δημιουργώντας ενδιαφέροντα layers και πανωφόρια με fun γούνινες λεπτομέρειες οι οποίες ξεπετάγονται από το εσωτερικό των ρούχων συνθέτουν μια συλλογή που παίζει με τα όρια της γυναικείας θηλυκότητας προσφέροντας μια ανδρόγυνη αισθητική.