FASHION NEWS

Η Billie Eilish σχεδιάζει ρούχα για την Bershka. Ξέχνα τα στενά ρούχα και υποδέξου την άνετη πλευρά της μόδας

Επιτέλους, μια συλλογή ρούχων με την οποία μπορώ να ταυτιστώ. Σαν φαν των ανδρικών και κυρίως, oversized ρούχων που είμαι, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ένα brand να δίνει το «ελεύθερο» σε έναν νέο άνθρωπο να προσεγγίσει μια συνεργασία λίγο διαφορετικά απ' όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Διάβασε ακόμη: 17 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις για την Billie Eilish

Ο λόγος για την Billie Eilish η οποία συνεργάζεται με τη Bershka. Η 17χρονη σταρ σχεδιάζει ρούχα για το γνωστό brand και όσα ξέραμε για τη μόδα, τώρα πάνε στα σκουπίδια. Μια συλλογή ωδή στο unisex ντύσιμο, με ογκώδεις και άνετες σιλουέτες και με μεγέθη που ξεπερνούν το small ή το medium και αγγίζουν το ΧXL, η σειρά ρούχων της καλλιτέχνιδας έχει «χαρακτήρα», έχει ενδιαφέρον και πολλά τυπώματα που θα σε κάνουν ν’ αναθεωρήσεις για το στιλ σου.

 

Δες ακόμη: Η Billie Eilish στην καμπάνια της MCM φορά ρούχα ”χωρίς φύλο”. Και ναι, είναι η πιο κουλ 17χρονη ever

Από σήμερα, λοιπόν, μπαίνουμε στον κόσμο της Billie με την cult συλλογή που περιλαμβάνει μονόχρωμα και «βαθιά» χρώματα. Η συλλογή Billie Eilish x Bershka είναι γεμάτη αντιθέσεις, συνδυάζοντας το άσπρο και το μαύρο, με όξινα φωτεινά χρώματα και πιο σκοτεινά στοιχεία. Με την Billie να αναλαμβάνει το styling των 4 key items της συλλογής (έκανε μια παύση από την παγκόσμια περιοδεία της για να αναλάβει το styling τεσσάρων looks για την καμπάνια), τα σύνολα περιλαμβάνουν ενδιαφέροντες όγκους και ζωντανούς αλλά και διαχρονικούς συνδυασμούς.

Τα τέσσερα looks

Το ένα σύνολο αποτελείται από ένα λευκό φούτερ με κουκούλα και φόρμα, γεμάτα με παραμορφωμένα τυπώματα του ονόματος της Billie Eilish, ενώ το δεύτερο, πρόκειται για ένα μαύρο σετ που αναγράφει το όνομα της καλλιτέχνιδας με ιριδίζοντα διαμαντάκια.

Το τρίτο πρόκειται για ένα total look σύνολο με πρωταγωνιστή το ζωντανό πορτοκαλί, με ρούχα που διαθέτουν σχέδια ενός τοπίου αποκάλυψης.

 

Το τέταρτο και τελευταίο look είναι στις αποχρώσεις του πράσινου, ενώ θα δεις το πρόσωπο της Billie τυπωμένο σε ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα.

 

Τα (ξεκάθαρα) athleisure στοιχεία της συλλογής

 

Τα τέσσερα looks της καμπάνιας και γενικά όλη η αίσθηση της συλλογής εκφράζουν την αγάπη της Billie για την athleisure μόδα. Εξ’ ου και ο συνδυασμός των chunky αθλητικών παπουτσιών (που υπάρχουν στην ευρύτερη συλλογή της Bershka) και τα οποία έχουν κι αυτά σχεδιαστεί με βάση την προσωπική αισθητική της Billie.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή Billie Eilish x Bershka

Πέρα από τα παραπάνω τέσσερα σύνολα, η συλλογή περιλαμβάνει oversized κοντομάνικα και φούτερ με κουκούλα, μια tote τσάντα  και θήκες για το κινητό, τυπωμένες με το πρόσωπο, το όνομά της ή τον τίτλο του άλμπουμ της, “When we fall asleep, where do we go?”.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 29 Αυγούστου σε επιλεγμένα καταστήματα, χώρες και το κατάστημα online. Αποκλειστική προπώληση της κολεξιόν γίνεται από σήμερα, στα Instagram Stories της Bershka.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο bershka.com.