OUTFITS

5 looks που αξίζει να αντιγράψεις από τις Ελληνίδες fashion bloggers

Οι fashion bloggers είναι πλέον ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά στη μόδα. Πλέον είναι αυτές που δίνουν στις τάσεις από τα catwalks μία πιο πραγματική μορφή. Σίγουρα έχεις μερικές στο Insta-feed σου και πολλές από αυτές μπορεί να είναι Ελληνίδες.

Οι Ελληνίδες fashion bloggers συναγωνίζονται τα παγκοσμίως διάσημα ονόματα. Είναι δημιουργικές, κάνουν τολμηρούς συνδυασμούς και σου δίνουν στιλιστικές εμπνεύσεις. Παρακάτω θα βρεις 5 insta looks από Ελληνίδες fashion bloggers που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και όντως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εύκολα στο δικό σου καθημερινό street style.

Χρυσάνθη Κουρούπη aka @hereccomes

Τόσο απλό όσο και κομψό, αυτό το outfit συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο το κοτλέ σε μία πολύ όμορφη και ισορροπημένη χρωματική εκδοχή.

Ζήνα Χαρκοπλιά aka @zinafashionvibes

Monochrome outfit σε off-white απόχρωση που περιέχει hot τάσεις της σεζόν, όπως το ζιβάγκο, το shearling jacket και τις cow boots.

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη aka @styleheroine

Ένα safe outfit που πολύ εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Η mini φούστα, το ζιβάγκο κι ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια είναι τα βασικά συστατικά για ένα classy σύνολο.

Έλενα Γαλύφα aka @elenagalifa

Πώς να κάνεις πιο stylish ένα outfit με track pants κι ένα t-shirt; Προσθέτοντας ένα καπέλο κι ένα ζευγάρι slingback shoes.

Νάνσυ Σπαθή aka @nansoumou

Ένας τρόπος να ανανεώσεις το καλό σου φόρεμα ή τη φούστα και να τα φορέσεις λίγο πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου. Ένα λευκό πουκάμισο από πάνω, δεμένο στη μέση αρκεί για να έχεις το αποτέλεσμα που θες, για να μην τα κλείσεις στην ντουλάπα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zinafashionvibe