ΜΟΔΑ

Επιχείρηση στιλιστικό Loosen Up: Από το γυμναστήριο στο δρόμο

Ήρθε η ώρα να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη με ένα ακόμα τρόπο. Πλέον μπορείς να ξεκολλήσεις από τα κλισέ, να ξεπεράσεις τα ταμπού σου και όσον αφορά στο προσωπικό σου στιλ. Εξάλλου, τόσο στα runways, όσο και έξω από αυτά, οι τάσεις επιβάλουν να είσαι άνετη μέσα στα ρούχα σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα. Ένα από τα βασικά σημεία αυτής της στιλιστικής στροφής είναι το sportive style που πλέον δεν περιορίζεται στο γυμναστήριο. Δεν είναι ανάγκη, τα ρούχα της γυμναστικής σου να κλείνονται στο σάκο σου.

Τα άνετα leggings, τα cozy φούτερ, τα θηλυκά bodies και τα cool hoodies έχουν θέση πλέον στο outfit για την βόλτα σου με το σκύλο, για έναν καφέ με τη φίλη σου αλλά και για μία προβολή στον κινηματογράφο. Για να γίνω όμως πιο συγκεκριμένη, εδώ σου έχω 4 cool & stylish outfits από την Bodytalk που είμαι σίγουρη ότι θα θες να τα φοράς συνεχώς. Έχουν ακριβώς αυτό που θες για να είσαι άνετη στο γυμναστήριο αλλά και έξω από αυτό.

Girly & sportive

 

Τα cropped φούτερ είναι η νέα τάση που σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή σου από το Instagram, αφού το φορούν τα πιο διάσημα IT girls. Φυσικά μπορείς να το φορέσεις ενώ κάνεις pilates, zumba ή απλά τρέχεις στον διάδρομο μαζί με το φόρμα σου, αλλά γιατί να μην πας και για έναν καφέ με το ίδιο outfit; Με ένα ζευγάρι stylish sneakers και μία κούπα καφέ στο χέρι, θα νιώσεις άνετα να πεις τα πάντα με την κολλητή σου. Τέλος, θέλω να προσέξεις αυτή τη γκρι φόρμα με τα patches σε πιο ανοιχτό χρώμα στο κάτω μέρος που σπάνε τη μονοτονία και κάνουν το σύνολο πιο ενδιαφέρον.

Cool & sexy

 

Η απόδειξη ότι μπορεί ένα sportive outfit να έχει θηλυκότητα. Το μπουστάκι, αντικαθιστά το cropped top και το κολάν το παντελόνι σου. Ένα outfit που σίγουρα θα επιλέξεις για την ώρα της γυμναστικής αλλά και για έναν χαλαρό περίπατό στην πολη. Τo hoodie έτσι κι αλλιώς έχεις ξεφύγει από το γυμναστήριο και σε αυτό το σύνολο ταιριάζει άψογα, αφού κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί. Να σου θυμίσω, ότι τα κολάν, ακόμα κι αυτά που μέχρι πρότινος είχες συνδέσει μόνο με την άσκηση, τώρα έχουν γίνει ένα must have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και υπάρχει σίγουρα το ιδανικό για το δικό σου σωματότυπο.

Athletic & Urban

 

Μπορείς να σκεφτείς πώς μία φόρμα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου items ακόμα και για το street style σου; Βρες αυτή που ταιριάζει στο δικό σου στιλ, φόρεσε τη φόρμα σου με ένα body και κάνε τη γυμναστική σου. Μετά αν θες να πας cinema, τότε δεν έχεις παρά να φορέσεις ένα cropped φούτερ που θα βρεις σε πολλά χρώματα και σχέδια. Hot point: Το body θα φαίνεται και θα κάνει πιο θηλυκό ακόμα και το sportive look σου.

Funky & Sporty

Αυτό το κολάν θα γίνει το αγαπημένο σου, θα το φοράς το πρωί για να πας για ψώνια και το απόγευμα στο γυμναστήριο. Αλλά μπορείς άνετα να το φορέσεις και το βράδυ που θα βγάλεις βόλτα το σκύλο σου. Το λευκό του χρώμα, μαζί με τα χρωματιστά prints που έχει στο πλάι, κάνουν εύκολους τους συνδυασμούς τόσο με τα tops και τα t-shirts όσο και με τα sneakers. To σχεδόν toatal white sportive look που βλέπεις παραπάνω, είναι ιδανικό για σένα που θες να είσαι άνετη και κομψή και όλο αυτό μπορείς να το στηρίξεις μέσα από athletic style. Styling tip: Διάλεξε ένα χρωματιστό hoodie για να ολοκληρώσεις το outfit και να μπορείς να πας στο γυμναστήριο, στο σπίτι της φίλης σου, έναν περίπατο ή όπου αλλού θες.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ, πάντα υπάρχει λίγος χώρος και σίγουρα ο τρόπος να κάνεις μία στροφή στην άνεση. Να χαλαρώσεις γενικά αλλά και στο στιλ σου και η νέα συλλογή της Bodytalk με το moto Loosen Up σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις άνετη με τα ρούχα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

My tip: Όλα τα παραπάνω outfits έχουν τη δυνατότητα να τα προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ. Μερικές προσθήκες και αλλαγές στο gym look σου θα το μεταμορφώσουν σε ένα urban & cool street style, κατάλληλο για πολλές από τις ώρες της ημέρας, αλλά και για τις μέρεις που θες απλά να χαλαρώσεις με μία εκδρομή ή έναν περίπατο, χωρίς όμως να χάσεις το στιλ σου.