EMILIA CLARKE

Η Emilia Clarke ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού και ανάβει περισσότερες φωτιές και από την Daenerys

Πριν 10 χρόνια πρωτοείδαμε την Emilia Clarke στη σειρά του HBO Game of Thrones, να υποδύεται την Khalessi γυναίκα του Khal Drogo. Η πρώτη εικόνα που είχαμε ήταν με κατάξανθα, πλατινέ μαλλιά και πέτσινα ρούχα. Με τη σειρά, να σημειώνει τεράστια επιτυχία και να αποτελεί πλέον, «πολιτιστικό φαινόμενο» για την ιστορία της ποπ κουλτούρας, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την ηθοποιό. Να τη δούμε και εκτός GoT και να δούμε πως τελικά πρόκειται για μια πολύ γλυκιά κοπέλα, που με τα καστανά μαλλιά και υπέροχο χαμόγελό της κατάφερε γρήγορα να μας κερδίσει την καρδιά.

Στα χρόνια που πέρασαν, η εικόνα της Clarke παρέμεινε, πάνω-κάτω η ίδια. Ακόμα και με τις αλλαγές στα μαλλιά της και στο στιλ της, η γλυκιά της παρουσία ήταν αυτή που ακόμα χαρακτήριζε -και συνεχίζει να χαρακτηρίζει- τη νεαρή ηθοποιό. Αυτή την εικόνα, έρχεται να μας αλλάξει με την πρόσφατη φωτογράφισή της στο Flaunt Magazine.

Διάβασε ακόμη: H Emilia Clarke μοιράστηκε φωτογραφίες από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Η Emilia Clarke φωτογραφήθηκε, λοιπόν, για το Flaunt Magazine παρουσιάζοντας μια νέα και πιο σέξι εικόνα του εαυτού της. Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η ηθοποιός ανάβει περισσότερες φωτιές και από την Daenerys (“Ντρακάρις”), φορώντας μια nude Bottega Venetta ολόσωμη φόρμα η οποία αγκαλιάζει το σώμα. Το look άψογα ολοκλήρωσε η Petra Flannery (η οποία επιμελήθηκε τα looks της φωτογράφισης) με ένα statement Bulgari κολιέ σε σχήμα φιδιού.

Για την υπόλοιπη φωτογράφιση, η Flannery διατηρεί το “sexy theme” και στα υπόλοιπα looks, με δημιουργίες του Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent, Mugler αλλά και Gucci.

 

Με look Mugler

 Τοπ, παντελόνι και παπούτσια Saint Laurent

Δες ακόμη: Emilia Clarke: Η τελευταία αιθέρια εμφάνισή της αποδεικνύει πόσο έχει εξελιχθεί το στιλ της μέσα στα χρόνια

Στη συνέντευξη, η Clarke αναφέρεται και στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά και δίνει τη δική της εξήγηση για τον αντίκτυπο του show: «Κυκλοφόρησε σε μια εποχή που κοινωνικά και πολιτιστικά, οι άνθρωποι έδειχναν ενδιαφέρον προς τη δύναμη», δηλώνει σχετικά, ενώ ο χαρακτήρας της στο show διεκδικεί τη θέση στον Σιδερένιο Θρόνο.

 Mε κορμάκι Saint Laurent και κολάν Wolford

«Έχεις δύναμη, κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό. Το ότι ο κόσμος κυβερνάται μέχρι και σήμερα, σου προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσεις πανέμορφους, περίπλοκους χαρακτήρες που εξάπτουν την περιέργεια», συνεχίζει.

 Mε σύνολο Gucci

Παράλληλα με τη φωτογράφιση, το περιοδικό κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με την Clarke να πρωταγωνιστεί σ’ αυτό, εκπέμποντας “sexiness” με τις εκπληκτικές δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών.

 

To βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Cynical Smile, ενώ τις φωτογραφίες τράβηξε η Olivia Malone.

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/ocotidie/