CHRISTMAS LOOK

Τα πιο κομψά παπούτσια για τις γιορτές με ελληνική υπογραφή

Κομψά, εντυπωσιακά, σύγχρονα και πολυτελή, τα χειροποίητα παπούτσια που φέρουν ελληνική υπογραφή δεν υστερούν σε τίποτα από εκείνα των μεγάλων οίκων του εξωτερικού που χαζεύεις κατά καιρούς. Με αφορμή τις γιορτινές μέρες και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουν στιλιστικά, σκέφτηκα να κάνω focus στα ελληνικά παπούτσια που σίγουρα μπορούν να σε συνοδεύσουν στα party looks σου, μένοντας όμως ως διαχρονικά ζευγάρια στη συλλογή σου.

Η ποιότητα και η τεχνική συνδυάζονται με την αισθητική του κάθε σχεδιαστή και το αποτέλεσμα σε κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, έτοιμο να εκφράσει κάθε στιλιστική προσωπικότητα. Sexy γόβες, άνετα booties, κλασικά pumps και πολλά ακόμα είδη παπουτσιών είναι στην διάθεσή σου και αναμφίβολα αξίζουν την προσοχή σου.

Stathis Samantas

Πολυτελή υλικά με το καστόρι να πρωταγωνιστεί στη χειμερινή συλλογή και γεωμετρικά αυστηρές γραμμές είναι τα στοιχεία των παπουτσιών Stathis Samantas που θα μείνουν για πάντα στην ντουλάπα σου. Σίγουρα, θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι, αν προετοιμάζεσαι για κάποιο επίσημο event ή απλά θες να κάνεις πιο ξεχωριστό το χριστουγεννιάτικο outfit σου.

Rania Kroupi

Μία εξαιρετική επιλογή για εσένα που αγαπάς και ξέρεις να εκτιμάς τα χειροποίητα παπούτσια. Ζευγάρια που μπορούν να συνοδεύσουν εύκολα τα περισσότερα outfits σου, με stylish λεπτομέρειες και επιρροές από τις σύγχρονες τάσεις, περασμένες όμως μέσα από την classy ματιά της σχεδιάστριας που κάνουν τα παπούτσια να είναι μία διαχρονική αξία στην ντουλάπα σου.

Iride de Portu

Μία από τις πιο μοντέρνες ελληνικές προτάσεις στον σχεδιασμό παπουτσιών, ιδανική για σένα που θες κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτές. Σύγχρονη αισθητική με γραμμές που κολακεύουν το πόδι, ενώ ταυτόχρονα κανένα ζευγάρι δεν στερείται της φαντασίας που χρειάζεται για να σε κάνει να το ερωτευτείς μέσα από την απλότητά του.

Thomas Shoes

Μία κλασική κομψότητα αναδεικνύουν τα χειροποίητα παπούτσια που θα αναδείξουν τον πιο classy, στιλιστικό σου εαυτό. Πολυτέλεια μαζί με διαχρονικές πινελιές και sophisticated νότες είναι τα βασικά συστατικά κάθε παπουτσιού που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

The Workshop Shoes

Με vintage αισθητική και ρομαντικές πινελιές, τα παπούτσια κάθε συλλογής θα σου βγάλουν τον πιο girly και κομψό εαυτό σου. Φυσικά μπορούν να συνοδεύσουν ένα outfit που προορίζεται για μία πιο επίσημη περίσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα εντάξεις στα looks της καθημερινότητας.