STYLING TIPS

Τα 5 fashion items που πρέπει να πάρεις πρώτα στις εκπτώσεις

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα στις 9 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά και ότι οι προσφορές που πάντα προηγούνται έχουν ήδη ξεκινήσει (σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει). Αυτό σημαίνει ότι λίγο ή πολύ θα κάνεις μερικές αγορές-επενδύσεις για να συμπληρώσεις κενά, αν ανανεωθείς ή απλά να ικανοποιήσεις μία καταναλωτική σου επιθυμία – δεν κάνει να έχεις απωθημένα.

Αυτό όμως που δεν πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να παρασυρθείς. Πρέπει να παλέψεις με τη μανία που σε πιάνει για να πάρεις ό,τι αστράφτει και είναι φθηνό και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ, να σταθώ πλάι σου και να σε βοηθήσω να ξεκινήσεις σωστά. Παρακάτω, σου προτείνω μερικά fashion items που δε θα πάνε ποτέ χαμένα και η αλήθεια είναι ότι αξίζει να τα αποκτήσεις στις εκπτώσεις.

Λευκό φόρεμα

 

Δεν είναι πότε εκτός των καλοκαιρινών trends και δεν πειράζει καθόλου να μην έχεις μόνο ένα. Είναι κάτι αντίστοιχο του LBD του χειμώνα για το καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για την πόλη αλλά και το νησί και νομίζω δε χρειάζονται άλλα για να σε πείσω.

Σανδάλια

A post shared by Sandalista (@thesandalista) on

 

Ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια είναι σαφώς μία πολύ καλή αγορά στις εκπτώσεις. Σίγουρα έχεις βρει πολλά που σου αρέσουν, αλλά πρέπει να καταλήξεις σε ένα, να επενδύσεις σε αυτό και να γίνει η πιο value for money αγορά του καλοκαιριού. Συμβουλή μου είναι να διαλέξεις ένα σε ουδέτερες αποχρώσεις και σε πιο κλασικό στιλ για να μη χάσει ποτέ την αξία του.

Γυαλιά ηλίου

A post shared by weareeyes (@weareeyes.co) on

 

Όσα ζευγάρια γυαλιά ηλίου κι αν έχεις, δεν είναι ποτέ αρκετά (η Δέσποινα θα προσυπογράψει). Οι εκπτώσεις λοιπόν είναι μία πολύ καλή περίοδος για να αποκτήσεις ένα ακόμα ζευγάρι. Εδώ δεν χρειάζεται να μείνεις στα classics, αφού μάλλον τα έχεις ήδη. Είναι ευκαιρία να διαλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που χωρίς την μείωση στην τιμή θα δυσκολευόσουν να αποφασίσεις την αγορά του.

Τσάντα παραλίας

 

Μία καλή τσάντα παραλίας που να τα χωράει όλα αλλά να μην μοιάζει με σάκο κοστίζει λίγο παραπάνω. Αυτές που κυκλοφορούν τελευταία όμως δεν μπορεί να έχουν ξεφύγει της προσοχής σου. Αν ακόμα θες μία για να ανανεώσεις το beach look σου και να μείνει φυσικά στη συλλογή σου, τότε οι εκπτώσεις είναι ευκαιρία.

Καφτάνι

 

Προφανώς και δεν είναι ανάγκη να πας με ένα εντυπωσιακό καφτάνι στην παραλία αλλά δεν είναι και καθόλου κακή ιδέα. Υπάρχουν τόσα πολλά και μάλιστα από ελληνικά brands που την περίοδο των εκπτώσεων θα σου μιλήσουν. Εξάλλου, τα καφτάνια αυτά δεν φοριούνται μόνο στην παραλία πλέον. Με τα σωστά αξεσουάρ θα το φορέσεις και στη βόλτα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/xeniaoverdose