SHOPPING

Εκπτώσεις Νοεμβρίου: Σ’ αυτά τα 10 κομμάτια αξίζει να επενδύσεις

Οι πρώτες εκπτώσεις για τον χειμώνα ξεκινούν με καιρό ανοιξιάτικο. Εμείς όμως δεν πτοούμαστε. Οι προσφορές είναι ήδη αναγραφόμενες στα ταμπελάκια ή περνούν μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου αυτή τη στιγμή. Μην παρασυρθείς από τα πολλά δελεαστικά. Φέρσου έξυπνα και κάνε σωστές αγορές. Η πρακτικότητα, η διαχρονικότητα και  φυσικά το στιλ είναι τα 3 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η κάθε αγορά σου.

Φυσικά, δεν θέλω να σε περιορίσω τόσο πολύ. Αν κάτι σου αρέσει πολύ και έχει και την κατάλληλη τιμή, αγόρασέ το κι ας μην πληροί τις προϋποθέσεις όλες. Εγώ για να σε βοηθήσω, κάνω την αρχή και σου δείχνω μερικά classic fashion items που και στα trends είναι και θα είναι χρήσιμα στην ντουλάπα σου για πολλά χρόνια.

Δερμάτινο μποτάκι, Tsakiris Mallas – 115€

Κλασικό, δερμάτινο μποτάκι με κροκό υφή που πάει σχεδόν με τα πάντα. Θα το αγόραζες κάποια στιγμή και γιατί όχι τώρα;

Houndstooth suit blazer, Mango – 29.99€

Αν ακόμα δεν έχεις πάρει ένα καρό σακάκι, έφτασε η ώρα. Επίλεξέ το σε ουδέτερες αποχρώσεις και θα το φοράς για πολλά χρόνια.

Υφασμάτινο παντελόνι με ρεβέρ, Black & Black – 64,00€

Το παντελόνι για όλες τις περιστάσεις είναι πάντα μία καλή αγορά. Δεν χρειάζεται να σου πω το γιατί, αφού είμαι σίγουρη ότι κάθε γυναίκα θέλει ένα τέτοιο στην ντουλάπα της.

Double face, fleece παλτό, Bershka – 20.99€

Ζεστό, in-fashion και με καταπληκτική τιμή. Σίγουρα θα το φορέσεις φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια θα το ξεχάσεις εντελώς.

Φούτερ και παντελόνι με χρυσές ρίγες, Sugarfree – 47,46€

Με την athleisure αισθητική να έχει την τιμητική της φέτος, αυτό το total outfit, μόνο περιττό δεν θα σου είναι. Φοριέται όπως το βλέπεις, αλλά και το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

  Αθλητικά παπούτσια Falcon, adidas – 85,00€

Ακόμα δεν έχεις πάρει ένα ζευγάρι chunky sneakers; Τότε, μία έκπτωση στην τιμή της πιο πολύχρωμης και stylish εκδοχής ίσως τελικά σε πείσει.

Μακρύ, printed φόρεμα, attrattivo – 76,90€

Το μακρύ φόρεμα έχει ακόμα τη δυναμική του και οι πολλοί συνδυασμοί που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις θα το αναδείξουν σε hero item της φετινής συλλογής σου. 

Backpack, Clavin Klein Jeans – 80,90€

Στα κλασικά κομμάτια, οι εκπτώσεις είναι ευκαιρία να επενδύσεις σωστά. Αν η μαύρη τσάντα σου χρειάζεται μία ανανέωση, λοιπόν, ρίξε μία ματιά σε ένα διαχρονικό μαύρο backpack.

Cape coat with scarf, Zara – 52.99€

Η κάπα είναι σχεδόν πάντα στη μόδα. Φέτος θα την δεις αρκετά στο street style και θα την φορέσεις πολύ, αν τελικά την αποκτήσεις. Φυσικά μετά θα έχεις ένα classy πανωφόρι στη συλλογή σου.

Trenchcoat με κουκούλα, Benetton – 48,97€

Μία πολύ cool εκδοχή της καμπαρντίνας με τιμή που δεν θα χρειαστεί να το πολυσκεφτείς και ύφος που θα ταιριάξει με όλα τα everyday outfits σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide