SHOPPING

Pregnant style: 9 μαγιό ιδανικά για μέλλουσες μαμάδες

Η παραλία κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης δεν είναι απαγορευτική. Αντίθετα, λίγος ήλιος πάντα με την σωστή προστασία θα σου κάνει πολύ καλό. Το μόνο ίσως πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις αν έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα είναι να βρεις το ιδανικό μαγιό. Είναι απόλυτα προσπελάσιμο όμως, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε τόσα όμορφα σχέδια.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα, έχει μία βασική ανάγκη: να μην πιέζεται. Ούτε τα ολόσωμα, ούτε τα μπικίνι είναι απαγορευτικά. Υπάρχουν ιδανικά για το σώμα μίας εγκύου γυναίκας που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τη θάλασσα και τις ώρες ξεγνοιασιάς στην παραλία.

Εννοείται ότι αν βρίσκεσαι στους πρώτους μήνες, τα μαγιό που έχεις ήδη θα σου κάνουν μία χαρά, αν όμως αρχίσεις να νιώθεις πίεση, καλό είναι να στραφείς σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πλέον τα maternity μαγιό δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα, αφού είναι σχεδιασμένα να είναι άνετα, αλλά δεν έχουν αμελήσει καθόλου το στιλ της μέλλουσας μαμάς. Η απόδειξη είναι όσα μαγιό θα δεις παρακάτω.

Maternity Tankini Swimsuit, Maternal America

Αν λατρεύεις τα floral, η φουσκωμένη κοιλίτσα σου δεν είναι εμπόδιο για να τα επιλέξεις στο μαγιό σου. Αυτό το μαγιό αποτελείται από δύο ξεχωριστά κομμάτια και σίγουρα θα είναι από τα πιο βολικά του φετινού καλοκαιριού.

Polka Dot Maternity Swimsuit, Asos

Το πουά και γενικότερα τα tiny prints βοηθούν την σιλουέτα σου να δείχνει κομψή, είτε είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είτε όχι.

Halter One Piece, Topshop

Το μαύρο έχει πάντα θέση στο καλοκαιρινό σου στιλ και δείχνει κομψό σε κάθε σιλουέτα. Αν δεν είναι ακόμα πολύ φουσκωμένη η κοιλιά σου τότε μπορείς να φορέσεις αυτό που ήδη έχεις αν δεν σε ενοχλεί. Διαφορετικά, καλύτερα να στραφείς σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για εγκυμοσύνη που θα σε συνοδεύει όλη μέρα, συνδυασμένο με μία ανάλαφρη φούστα ή ένα παρεό από κάτω.

Floral ολόσωμο μαγιό, H&M

Τα florals είναι hot τάση και θα δείξουν άψογα στο σώμα σου και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ολόσωμο μαγιό, Cache Coeur

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις μαγιό με έντονο χρώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως αυτό το one shoulder με τη ruffled λεπτομέρεια στο πάνω μέρος.

Ριγέ μπικίνι με ρυθμιζόμενη ζώνη στο slip, Seraphine

Αν θες να φορέσεις μπικίνι, τότε δεν είναι ανάγκη να στραφείς στην maternity κατηγορία, εκτός κι αν είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και θες καλό κράτημα για το στήθος αλλά και την κοιλιά.

Ριγέ ολόσωμο μαγιό, Asos

Οι κάθετες ρίγες είναι έτσι κι αλλιώς κολακευτικές για τη σιλουέτα σου και ιδανικές για ένα ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης.

Materinty bikini, Pink Blush

Δεν χρειάζεται να χάσεις καθόλου το προσωπικό σου στιλ στην παραλία, αφού υπάρχουν τα κατάλληλα μαγιό και μάλιστα προσαρμόζονται εύκολα στο σώμα σου, ακόμα κι αν η κοιλιά σου έχει αρχίσει να φουσκώνει.

Maternity bikini bottoms, Lands’ End

Ένα slip σε μαύρο χρώμα που καλύπτει την κοιλιά σου, φτάνοντας ψηλά στη μέση, αλλά και με τη δυνατότητα να χαμηλώνει όταν θες και να την αφήνει ελεύθερη θα είναι πολύ πρακτικό στην τσάντα παραλίας και θα ταιριάζει εύκολα με όλα τα σουτιέν των μαγιό που έχεις ήδη και μπορείς να φοράς.

 

Κεντρική φωτογραφία: happymommy.gr