ΜΟΔΑ

Οι τάσεις στο denim που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που αγαπάς και αρνείσαι να δωρίσεις κάθε φορά που ''κάνεις ντουλάπες'' αυτό δεν είναι άλλο από το τζιν σου. Το denim είναι κάτι παραπάνω από ρούχο. Είναι η σιγουριά που σου προσφέρει. Η άνεση που σου εξασφαλίζει. Όλες έχουμε από ένα που λατρεύουμε και βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση.

Κάθε σεζόν μελετάς τις τάσεις και κινείσαι αναλόγως. Ακόμα κι αν δεν τις ακολουθείς θέλεις να έχεις μία ιδέα του τι συμβαίνει στη μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασικό συμπέρασμα: Το denim θα είναι πάντα hot. Για αυτό βρες αυτό που ταιριάζει στα δικά σου μέτρα και γούστα και κάνε μία επένδυση.

Τα φετινά trends είναι ευέλικτα. Κάνε τις δικές σου δοκιμές και πάρε ψαλίδι. Κόψε, ράψε και μη φοβηθείς να κάνεις πραγματικότητα όσα έχεις σκεφτεί. Να κόψεις το μακρύ τζιν και να γίνει σορτς; Βεβαίως, βεβαίως.

#1 Fray jeans

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Ξέφτια στα ρεβέρ και ασύμμετρο κόψιμο. Μπορείς και μόνη σου να μεταμορφώσεις ένα παλιό τζιν στην πιο καυτή τάση της σεζόν. Για retro chic αποτέλεσμα βάλε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και για πιο casual τα sneakers σου.

#2 Denim skirt

 

Ήταν στη μόδα τα 90s αλλά έκαναν δυναμικό comeback τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα πια είναι η στιγμή τους. Ψάξε στην ντουλάπα και βρες τα παλιά σου ρούχα. Σίγουρα υπάρχει μία φούστα που θα θυμηθείς. Με τα μήκη θα παίξουμε. Τα mini δείχνουν πιο ωραία στις μικροκαμωμένες σιλουέτες, τα midi τονίζουν τις μεσογειακές καμπύλες και τα maxi είναι πιο ταιριαστά στα κορίτσια με μπόι.

#3 Mom jeans

A post shared by Linda Gobeta (@lindagobeta) on

 

Ιδανικά παντελόνια για τα γυναικεία κορμιά. Στέκονται εκεί που πρέπει και τονίζουν επίσης όσα πρέπει. Είναι πολύ ωραία σε συνδυασμό με crop tops και flatforms. Μπορείς να γυρίσεις τα ρεβέρ ή ακόμα και να το κόψεις μόνη σου πιο κοντό. Τέλεια και με μυτερές γόβες και πουκάμισο για το γραφείο.

#4 Σαλοπέτα

A post shared by Shir Halevi (@shirha) on

 

Έχεις φωτογραφίες από την παιδική σου ηλικία με τζιν σαλοπέτα και φόντο κούνιες. Το καλοκαίρι του 2017 θα την ξαναθυμηθείς γιατί είναι ίσως το πιο άνετο ρούχο, μετά τις φόρμες γυμναστικής. Με tshirt για βόλτα αλλά και με top με περίτεχνα μανίκια για κάτι πιο εντυπωσιακό. Μη φοβηθείς να την πάρεις 1-2 νούμερα μεγαλύτερη, αυτό είναι το μυστικό.

#5 Waistcoat

 

Τζιν γιλέκα σε κάθε κάθε χρώμα και σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Οι πλάτες γίνονται καμβάς. Το τζιν ταιριάζει με τζιν για αυτό και μπορείς να το συνδυάσεις με το παντελόνι ή τη σαλοπέτα σου. Φοβερός συνδυασμός και με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα.