COLOR TRENDS

Πώς να φορέσεις τα έντονα χρώματα σύμφωνα με μία fashionista

Η χρωματική παλέτα από το φθινόπωρο κιόλας του ’18 έχει αλλάξει αρκετά. Πολλές αποχρώσεις προστέθηκαν με τις γήινες να είναι κυρίαρχες και αυτές που έφυγαν από το προσκήνιο να είναι πολύ λίγες. Επομένως, πρόκειται για μία πλήρως ενημερωμένη παλέτα που ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα. Τα color trends που ήξερες λοιπόν, παραμένουν και με τη νέα χρονιά και καλό είναι εκτός από το μπεζ, το καφέ και το πορτοκαλί μαζί με τις αποχρώσεις τους, να στραφείς και σε άλλα χρώματα που μπορεί να μην κυριαρχούν, αλλά ακόμα έχουν θέση στο street style.

Γι’ αυτό το color combo ή και το color blocking έχουν ακόμα δυναμική στο street style και η Karoline Dall έχει να σου προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς για να κάνεις ένα color update στο προσωπικό σου στιλ.

Vivid efition

To γαλάζιο αποκτά ζωντάνια και γίνεται πιο φωτεινό, αν το συνδυάσεις με το πορτοκαλί. Το αποτέλεσμα είναι έντονο, αλλά χωρά ακόμα λίγο χρώμα, όπως το κίτρινο από τα παπούτσια στην προκειμένη.

Pastel power

Οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται όλες μεταξύ τους πολύ εύκολα. Είναι ρομαντικές και η πιο safe επιλογή για να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι με το colorblocking.

Sophisticated touch

Όταν συνδυάζεις ένα έντονο χρώμα με μία παστέλ απόχρωση, τότε πρέπει να φροντίσεις τις αναλογίες του καθενός. Η ζωντάνια του ενός πρέπει να συμπληρώνει την ηρεμία του άλλου, όπως συμβαίνει με το κόκκινο και το λιλά στο παραπάνω outfit. Το printed σακάκι λειτουργεί ως ένας εξισορροπητικός παράγοντας που χαρίζει επιπλέον στιλ στο αποτέλεσμα. 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/karodall