COLOR TRENDS

Η επιστροφή των neon χρωμάτων και πώς να τα φορέσεις

Τις περασμένες σεζόν στη μόδα, η αλήθεια είναι ότι η χρωματική παλέτα είχε σχεδόν αυτόματα περιοριστεί στα αγαπημένα παστέλ, το κόκκινο και τα υπόλοιπα ουδέτερα χρώματα. Φέτος όμως, με την επιστροφή των earthy colors, υπάρχει μία ακόμα χρωματική ομάδα που ακολουθεί και το σίγουρο είναι ότι δε γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί αναφέρομαι στα neon χρώματα, μία κατηγορία με ένταση και φως, με την οποία φυσικά κι έχεις έρθει ξανά σε επαφή, αλλά είχες καιρό να την βάλεις στην ντουλάπα σου. Είναι αναμφίβολα, μεγάλο κεφάλαιο των color trends για φέτος και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα τα χρησιμοποιήσεις - κατά πάσα πιθανότητα.

Η Muccia Prada όμως έκανε την αρχή και έβαλε neon χρώματα στη συλλογή της γι’ αυτή τη σεζόν. Ακολούθησαν κι άλλοι οίκοι, με αποτέλεσμα αυτός ο χειμώνας να πάρει φως και χρώμα. Κίτρινο, πράσινο, φούξια και πορτοκαλί είναι στην πρώτη γραμμή αυτών των χρωμάτων και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα εντάξεις στο δικό σου στιλιστικό προφίλ.

Τα πλεκτά που μέχρι πέρσι αγόραζες σε παστέλ χρώματα σε κόκκινο, λευκό και μαύρο, φέτος ήρθε η ώρα να τα φορέσεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις και να δώσεις χρώμα ακόμα και στο πιο μουντό outfit.

Τα αξεσουάρ είναι ίσως ο πιο ανώδυνος τρόπος να ξεκινήσεις να βάζεις τα neon στο street look σου.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό διαβάζοντάς το, αλλά τα πιο επίσημα ρούχα μπορούν να έχουν neon αποχρώσεις και το tuxedo της Blake Lively είναι η απόδειξη.

Εσύ τώρα, για να βάλεις τα neon χρώματα στο καθημερινό σου στιλ, δες με ποια items μπορείς να ξεκινήσεις.

Δίχρωμα γυαλιά ηλίου σε neon αποχρώσεις, Havaianas

 

Πράσινο, polka dot φόρεμα Ganni, Net-a-Porter

Πορτοκαλί, πλετκό πουλόβερ, Bershka

Φούξια, leopard Print Nylon Pouch, Topshop

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph