CHRISTY THEORIES

Τα σκουλαρίκια που πάνε σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά outfits

24media

Ακόμα κι αν δεν είσαι φανατική των κοσμημάτων και επιμένεις σε μερικά κομψά και διακριτικά που φοράς μονίμως, αυτή η σεζόν δεν μπορεί να μην σου έχει κινήσει την περιέργεια να δοκιμάσεις ένα από εκείνα τα statement σκουλαρίκια που έχουν χρώμα, φούντες, πέτρες, χάντρες κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Προσωπικά, αυτό το καλοκαίρι έχω πάθει μία μικρή εμμονή με αυτό το αξεσουάρ και δε θα ήταν υπερβολή αν σου πω ότι τα αλλάζω καθημερινά, με ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να φορέσω το ίδιο. Αυτό όμως όχι επειδή βαριέμαι, αλλά επειδή ταιριάζει και με το outfit της επόμενης μέρας.

Το χρώμα τους είναι σαφώς πολύ βολικό και ξέρεις ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Αυτή η εποχή σε προκαλεί για πιο έντονες αποχρώσεις και σου επιβάλλει σχεδόν το λευκό. Το μαύρο όμως δε σταματά να παίζει το ρόλο του και δε μένει εκτός παιχνιδιού.

Όλα αυτά στα λέω εγώ που έχω μανία με τα χρώματα το καλοκαίρι, αλλά συνειδητοποίηση ότι αυτά τα μαύρα σκουλαρίκια έχουν σώσει πολλάκις την στιλιστική μου ταυτότητα. Τα φοράω όταν θέλω να κάνω συνδυασμούς έντονων χρωμάτων για να ισορροπήσουν την κατάσταση αλλά και όταν απλά χρειάζομαι ένα πιο minimal αποτέλεσμα. Φαίνεται όμως ότι δεν είμαι η μόνη, αφού όλο αυτό το σκέφτηκα, αφού είδα την Δήμητρα δίπλα μου (με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια εμμονή με τα σκουλαρίκια για φέτος) να φορά κι εκείνη ένα ζευγάρι μαύρα tasseled σκουλαρίκια με ένα πουά denim φόρεμα.

Έτσι συνειδητοποίησα ότι το χρώμα παίζει ρόλο και παρά το γεγονός ότι είναι μαύρο και εμείς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει ένα simple & chic outfit που θα σε συνοδεύσει στο γραφείο αλλά πολύ εύκολα μπορείς να το προσαρμόσεις και για τις μέρες των διακοπών.

Δήμητρα

24media

Φωτογραφίες: Ειρήνη Προβίδα

Διάλεξε ένα ζευγάρι μαύρα σκουλαρίκια στο στιλ που σου ταιριάζει. Διακριτικά ή πιο εντυπωσιακά, το θέμα είναι να ταιριάζουν με το προσωπικό σου στιλ και λόγω χρώματος θα συνδυαστούν πολύ εύκολα με κάθε σου outfit.

24media

Διάλεξε το μαύρο στα αξεσουάρ αλλά και στα παπούτσια και ολοκλήρωσε με τον πιο κομψό τρόπο το girly φόρεμά σου.

Χριστίνα

24media

Μη διαστάσεις να δημιουργήσεις έντονες χρωματικές αντιθέσεις με τα μαύρα σκουλαρίκια. Ένα ζευγάρι κόκκινα ή λευκά γυαλιά δε θα μοιάζουν καθόλου παράταιρα με τα σκουλαρίκια σου, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις αρμονία χρωματικά με ένα φόρεμα σε ουδέτερες αποχρώσεις.

24media

Ολοκλήρωσε με επίσης μαύρα παπούτσια (που πιθανότατα θα υπάρχουν στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα σε όποια μορφή) καθώς και με μία ψάθινη τσάντα που αναμφίβολα είναι ένα από τα IT fashion items του καλοκαιριού.

My tip: Αντιμετώπισε τα μαύρα σκουλαρίκια σαν το LBD. Ειδικά το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν σαν ένα από τα σωτήρια αξεσουάρ που ακόμα και την τελευταία στιγμή θα χαρίσουν στο outfit σου αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί σωστά. Θα μπορούσα λίγο αυθαίρετα να τα συγκρίνω με τους κλασικούς κι αγαπημένους κρίκους, οι οποίοι δε μένουν ποτέ εκτός των trends και κατά κάποιο τρόπο ταιριάζουν με όλα. Έτσι και τα μαύρα σκουλαρίκια είναι γι’ αυτή τη σεζόν ένα passepartout αξεσουάρ που θα λατρέψεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!