CHRISTY THEORIES

Οι 7 διαφορετικές τάσεις στα πανωφόρια που πρέπει να δοκιμάσεις λίγο πριν έρθει ο χειμώνας

24MEDIA

Ο χειμώνας κοντοζυγώνει και αυτό σημαίνει ότι τα παλτό και τα μπουφάν θα βγουν από εκεί που τα έχεις καταχωνιασμένα τόσο καιρό. Προτείνω λοιπόν, να ξεκινήσεις να το κάνεις γιατί, το πρώτο 10ήμερο των χειμερινών εκπτώσεων έρχεται, επομένως όλο και κάτι θα σου λείπει, κάτι θα σου γυαλίσει και θα το θες στη συλλογή σου. Γι' αυτό εγώ πρόλαβα να δοκιμάσω επτά διαφορετικά πανωφόρια από τα trends της σεζόν και να σου μιλήσω για την χρησιμότητά τους.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Jackets και παλτό, oversized ή πιο κομψά, fluffy και χρωματιστά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν τα πανωφόρια που θα δεις παρακάτω. Σημείωσε τις ελλείψεις σου και διάλεξε με βάση το πώς θες να οριοθετήσεις το προσωπικό σου στιλ φέτος που οι στιλιστικές προσλαμβάνουσες είναι πάρα πολλές. Μην μπερδευτείς στο χάος. Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο μυαλό σου και με βάση τα outfits που έχεις ήδη αρχίσει να φτιάχνεις, κατάληξε και στο σωστό πανωφόρι. Σου θυμίζω ότι η δοκιμή είναι πάντα δωρεάν, επομένως μη διαστάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα μοιάζει πάνω σου εκείνο το ογκώδες παλτό που βλέπεις στην κρεμάστρα.

Fluffy coat

24MEDIA

Ένα ζεστό, άνετο παλτό σε ένα ευκολοφόρετο χρώμα είναι πάντα μία safe επιλογή για την χειμερινή γκαρνταρόμπα. Φοριέται όλες τις ώρες και μπορείς κάλλιστα να υποστηρίξεις με αυτό τα athleisure outfits σου.

24MEDIA


Παλτό American Vintage, backpack Le Pandorine

Shearling jacket

24MEDIA

Μιλήσαμε για την επιστροφή αυτής της τάσης που φέτος θα την δεις αρκετά γύρω σου. Εγώ προτείνω να την δοκιμάσεις κι εσύ γιατί συνδυάζει την oversized γραμμή, είναι ζεστό και δίνει στιλ σε κάθε σου outfit. 

24MEDIA

Jacket, πουλόβερ και παντελόνι, Stradivarius, παπούτσια Envie Shoes

Fluffy jacket

24MEDIA

Τα fluffy πανωφόρια είναι ακόμα ένα trend που θα γίνει αγαπημένο σου κομμάτι το χειμώνα. Ειδικά, αν το επιλέξεις σε ουδέτερες αποχρώσεις, θα το δεις εύκολα να ταιριάζει στα everyday looks αλλά και στα πιο επίσημα και βραδινά σου.

24MEDIA

Jacket, t-shirt και φούστα Pull & Bear, τσάντα Accessorize

Grey coat

24MEDIA

Αν θεωρείς ότι φέτος η ντουλάπα σου έχει ανάγκη από ένα statement παλτό, τότε διάλεξε ένα σε ουδέτερο χρώμα αλλά δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες. Το δέρμα και τα πούπουλα σε μικρές δόσεις δε θα σε περιορίσουν, αλλά θα κάνουν ξεχωριστό το πανωφόρι σου.

24MEDIA

Παλτό, bra, διάφανο top και παντελόνα Mallory, ζώνη La Chaîne, παπούτσια Envie Shoes

”Snowy” jacket

24MEDIA

Το λευκό τον χειμώνα είναι μία classy επιλογή που θα αναβαθμίσει το everyday στιλ σου. Βρες ένα σε μαλακό ύφασμα που θα προσδίδει μία cozy αίσθηση, χωρίς όμως να αφαιρεί την κομψότητα του λευκού.

24MEDIA

Jacket και πουλόβερ Mallory

Oversized coat

24MEDIA

Οι γήινες αποχρώσεις είναι βασικό στοιχείο του φετινού στιλ και φυσικά είναι ευπρόσδεκτες και σε ένα oversized πανωφόρι που θα πηγαίνει με τα πάντα. Η ζώνη στη μέση του παλτό είναι προαιρετική αλλά πολύ χρήσιμη για επιπλέον στιλιστικούς πόντους.

24MEDIA

Παλτό και φόρεμα American Vintage, τσάντα La Chaîne, παπούτσια Envie Shoes

Puffer jacket

24MEDIA

Το αγαπημένο μου και ένα από τα πιο βολικά. Συνδυάζει στιλ και πρακτικότητα. Ένα σε μαύρο χρώμα είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή που ταιριάζει ακόμα και με τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα, όπως το ριγέ, το καρό αλλά και το floral.

24MEDIA

Μπουφάν και φόρεμα Bershka, παπούτσια Envie Shoes