CHRISTY THEORIES

Απλοί τρόποι για να βάλεις το ζιβάγκο στο everyday look σου

24media

Αν και πρόκειται για ένα κλασικό ρούχο με διαχρονική αξία σε κάθε γυναικεία αλλά και αντρική ντουλάπα, το ζιβάγκο φέτος έχει κάνει ξεκάθαρη επάνοδο στα trends και το συναντάς περισσότερο στο street style. Εκτός από ένα βασικό κομμάτι που ενδεχομένως θα συνδύαζες με το κοστούμι σου για ένα αυστηρό office look, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για να φορέσεις πολλά ακόμα ρούχα από την γκαρνταρόμπα σου και να τους δώσεις μια πιο sophisticated πινελιά.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Εγώ έκανα μερικές δοκιμές για everyday looks, που ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να υιοθετήσεις και φυσικά το ζιβάγκο είναι βασικό τους χαρακτηριστικό.

#1 Denim to denim

24media

Φόρεσε το ζιβάγκο σου -αν είναι printed ακόμα καλύτερα- μέσα από ένα total denim look και αμέσως θα γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον και «σοβαρό». Δώσε λίγο στιλ παραπάνω, διαλέγοντας ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

24media

Ζιβάγκο, πουκάμισο, τζιν παντελόνι Tezenis, booties ΝΑΚ

#2 Cozy & minimal

24media

Αν δυσκολεύεσαι να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου στην καθημερινότητα, τότε δοκίμασε να φορέσεις από μέσα ένα ζιβάγκο. Φόρεσε τη ζακέτα σου και τα ψηλοτάκουνα booties και είσαι έτοιμη για το γραφείο. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις τα sneakers σου για πιο casual αποτέλεσμα.

24media

Ζιβάγκο, ζακέτα Tezenis, jumpsuit Zara, booties ΝΑΚ, ζώνη Bershka

#3 Girly

24media

Φυσικά, το ζιβάγκο είναι εδώ για να σε βοηθήσει να φορέσεις το shirt dress σου καθημερινά. Συνδύασέ το με pumps, με μπότες, ή ακόμα και με sneakers (ανάλογα το στιλ αλλά και τη διάθεση) και θα έχεις ένα στιλάτο outfit.

24media

Ζιβάγκο Tezenis, shirt dress Zara, pumps Steve Madden (NAK).

 

Styling: Έφη Καρύδη