CHANEL

Ο Karl Lagerfeld φωτογραφίζει την Penélope Cruz για την νέα καμπάνια Chanel

Ο γαλλικός οίκος Chanel έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια του μαέστρου της μόδας Karl Lagerfeld. Εκείνος ξεδιπλώνει τα ταλέντα του ενώ ο οίκος δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Από τη μεριά του, δείχνει σεβασμό στις αρχές που έθεσε η Coco Chanel και συνεχίζει να τηρεί το brand. Έτσι, η πρόοδος σημειώνεται χωρίς να παρεκκλίνει των βασικών αρχών που διέπουν αισθητικά τη Chanel.

 

Έτσι, για την νέα Cruise collection του ’18-’19 o Karl Lagerfeld έπιασε τον φακό και ανέλαβε χρέη φωτογράφου, έχοντας μπροστά του την νέα ambassador και οσκαρική ηθοποιό Penélope Cruz. Η ίδια καλείται να παίξει έναν ακόμα ρόλο, διαφορετικό. Είναι η πρωταγωνίστρια του κόσμου της Chanel και μεταμορφώνεται όπως μόνο εκείνη ξέρει, γεμάτη αυτοπεποίθηση, κομψότητα και λάμψη.

 

Τα iconic tweed, ο μπερές, οι γυμνοί ώμοι είναι στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ του Chanel girl, όπως εκφράζεται μέσα από την ματιά της ηθοποιού. Δεδομένου του σκηνικού από το κρουαζιερόπλοιο La Pausa, όπου παρουσιάστηκε η Cruise collection, το feeling της καμπανιάς είναι ταξιδιάρικο και ονειροπόλο. Το βλέμμα της Penélope Cruz μοιάζει να θυμάται παλιά ταξίδι και να φαντάζεται καινούργιους προορισμούς, κι όλα αυτά ο Karl Lagerfeld τα συλλαμβάνει με τον φακό του.

Το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε παρά να είναι η απόλυτη έκφραση της αισθητικής και της εσάνς που ο ίδιος ο Karl έδωσε στην cruise collection της Chanel και εμείς απλά απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα.