CARA DELEVINGNE

Το υπέροχο εξώφυλλό της Cara Delevingne στο περιοδικό Glamour

Στα 16 ξεκίνησε την πορεία της στη βιομηχανία της Μόδας και στα 18 της περπατούσε ήδη στο catwalk του οίκου Burberry. Η Cara Delevingne, 24 ετών σήμερα, επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στον έντυπο Τύπο, χαρίζοντας το ωραιότερο εξώφυλλό της των τελευταίων ετών ποζάροντας στο φακό του Patrick Demarchelier, μαζί με μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη, στο περιοδικό Glamour, για το τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί.

My @glamourmag cover : @patrickdemarchelier : styling @jilliandavison : hair @ward_hair : makeup @lisaeldridgemakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 

Μοντέλο, ηθοποιός, φεμινίστρια, ακτιβίστρια: είναι αυτά κι ακόμα περισσότερα που μπορούν με λίγες λέξεις να δώσουν το στίγμα του ποια είναι η Cara. Μπορεί να ασχολήθηκε με το μόντελινγκ από την εφηβεία της, όμως αργότερα σπούδασε σε ανώτατη δραματική σχολή και, όπως δηλώνει και η ίδια, “αυτό είναι που αγαπά να κάνει“.

Το μότο της είναι “αγκάλιασε την ιδιαιτερότητά σου” και αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει πράξη καθημερινά. Στα 22 της μίλησε για την αμφιφυλοφιλία της, γνωρίζοντας πως αποτελεί πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια, θέλοντας έτσι να τους δείξει ότι χρειάζεται να αποδεχτούν και να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είναι.

Thrilled to be on the cover of @glamourmag’s August issue! Read my interview, link in my bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 

Αυτή την επίσης ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό Glamour την παραχώρησε στην καλή της φίλη, μοντέλο και ακτιβίστρια και η ίδια, την Αdwoa Aboah. Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση των δύο γυναικών, αλλά εδώ το ξεκαθαρίζουν και οι δύο: είναι μόνο φίλες και αυτό είναι η μαγεία για εκείνες, ότι αρκούνται σε αυτό, χωρίς να περιμένουν κάτι σε αντάλλαγμα, πρόκειται για αγνή φιλία μεταξύ γυναικών.

Another of my favourite shots from my @glamourmag piece. You can read it now – Link in my bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 

Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και την Οργάνωση “Girl Up”, ανέφερε τα εξής: “Πήγα στην Ουγκάντα. Αυτό που θέλουν αυτά τα κορίτσια είναι τόσο απλό: πρόσβαση στην εκπαίδευση“, ενώ όταν η συζήτηση φτάνει στα νέα κορίτσια και τη σεξουαλικότητά τους και το δικό της coming out σημείωσε: “Μακάρι να ήξερα στα 13-15 πόσο πιο εύκολη θα γινόταν η σεξουαλικότητά μου αν καταλάβαινα ότι είναι οκ να μην έχεις αποφασίσει ακόμα αν σου αρέσουν οι γυναίκες ή οι άντρες… Όταν έκανα coming out, πολλοί με ρωτούσαν “Ώστε είσαι gay δηλαδή;” και απαντούσα “Όχι, δεν είμαι gay, είμαι bisexual”. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι δε χρειάζεται να δακτυλοδείχνουμε ένα κορίτσι επειδή έχει σχέση με ένα άλλο κορίτσι ή ένα αγόρι επειδή έχει σχέση με ένα αγόρι“.

My friend @adwoaaboah interviewed me for the cover of @glamourmag’s August issue. Check out the interview on glamour.com (link in bio) and pick up a copy on newsstands July 11!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Όταν, στο κλείσιμο αυτής της συζήτησης (περισσότερο, παρά συνέντευξης) η Adwoa τη ρωτά τι έπεται στη συνέχεια, η Cara δηλώνει απλά κι απέριττα: “Να ζήσω τη ζωή μου. Ποιος ξέρει; Για πρώτη φορά είμαι χαρούμενη χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει“.