TRENDS

Ο Mickey Mouse θα κάνει φέτος το στιλ σου λίγο πιο παιχνιδιάρικο

Φέτος, ο Mickey Mouse κλείνει τα 90 χρόνια της ύπαρξής του. Πρόκειται λοιπόν, για μία επέτειο που δεν θα περάσει απαρατήρητη από μικρούς και μεγάλους. Ενώ οι μικροί ακόμα γνωρίζουν τον Mickey σαν ήρωα, οι μεγάλοι βρίσκονται στη φάση της νοσταλγίας. Ωστόσο, ο Mickey Mouse είναι το cartoon που δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένη ηλικία και η φιγούρα του έχει εμπνεύσει όχι μόνο από όσους ασχολούνται με τα κινούμενα σχέδια, αλλά και από τον κόσμο της μόδας.

Θα τον έχει πάρει το μάτι σου κατά καιρούς σε t-shirts και φούτερ. O Jeremy Scott τον λατρεύει και κατά συνέπεια ο οίκος Moschino, ο Έλληνας σχεδιαστής Apostolos Mitropoulos τον τιμά σε κάθε συλλογή του και τα high-street brands πολύ συχνά εμπνέονται από αυτόν. Ένα από αυτά τα brands, πιάστηκε από τα διάσημα γενέθλια του Mickey και δημιούργησε μία συλλογή που θα σου βγάλει τον πιο παιχνιδιάρικο εαυτό σου.

 

Η  Bershka loves Mickey collection θα σε παρασύρει σε ένα ταξίδι με πολλά χρώματα.

 

Το iconic ασπρόμαυρο του Mickey Mouse παίρνει χρώματα, αυτές τις pop αποχρώσεις που έρχονται από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Το αγαπημένο του κόκκινο, το κίτρινο, το μοβ και το πράσινο μπλεγμένα με τα street trends του σήμερα, προσφέρουν eclectic style κομμάτια που δεν θα τα προσπεράσεις σε καμία περίπτωση.

 

Τα oversized φούτερ, τα logo t-shirts με το αρχικό του Mickey, τα cozy πουλόβερ, τα puffer και faux fur jackets και τα bodycon φορέματα είναι βασικά στοιχεία της συλλογής που ολοκληρώνεται φυσικά από τα απαραίτητα αξεσουάρ και κοσμήματα. 

Mickey style inspo