T-SHIRT

Αυτά τα t-shirts της Bershka θα σε κάνουν να λατρέψεις ξανά τον Άγιο Βαλεντίνο

Λίγο έμεινε για την Ημέρα των Ερωτευμένων και η αλήθεια είναι ότι τα στρατόπεδα που υπερισχύουν, παραμένουν δύο. Οι φανατικοί της μέρας με τα δώρα, τα λουλούδια και τα σοκολατάκια και οι πολέμιοι που απλά τα απεχθάνονται όλα αυτά. Εννοείται ότι υπάρχει πάντα και η μετριοπαθής ομάδα για την οποία ο Άγιος Βαλεντίνος είναι απλά μία ακόμα γιορτή.

 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις όμως, η νέα συλλογή της Bershka για τη μέρα αυτή δεν μπορεί να σου περάσει απαρατήρητη για να μην υπερβάλλω, λέγοντας ότι θα σε ενθουσιάσει. “Love has no Rules” είναι το moto του brand φέτος και η συλλογή του είναι ίσως μία από τις καλύτερες έμπρακτες αποδείξεις. Ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα που μπορείς να κάνεις είναι οι δύο unisex μπλούζες Bershka με τις δύο όψεις.

 

Οι μπλούζες συνδυάζονται μεταξύ τους, μπορείς να τις βάλεις από τη μία ή την άλλη πλευρά, για εκείνον, για εκείνη. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, κανένας κανόνας που να σου επιβάλλει πώς θα τη φορέσεις ή σε ποιον θα τη χαρίσεις. Η επιλογή δική σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παραλήπτης θα χαρεί και σίγουρα θα ευχαριστηθεί το δώρο του από πολλές απόψεις. 

Τις μπλούζες μπορείς να βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και στο bershka.com από τις 8 Φεβρουαρίου.