CHRISTMAS LOOK

5 αθηναϊκά fashion bazaars που πρέπει να επισκεφθείς για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια

Χιονισμένες και φωτισμένες βιτρίνες, γεμάτοι δρόμοι, στολισμένα δέντρα και πολλές βόλτες στο κέντρο της πόλης είναι τα βασικά συστατικά για να μπεις στο Xmas mood. Κι επειδή, λίγο ή πολύ, τα ψώνια είναι μέρος των ημερών που ακολουθούν, καλό είναι πριν τα ξεκινήσεις, να έχεις κατά νου μερικά από τα fashion bazaars της Αθήνας. Ρούχα, αξεσουάρ και πολλά fashion δώρα σε πολύ καλές τιμές και μία μοναδική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα στηθεί σε πολλά μέρη στο κέντρο της πόλης κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις πού θα κάνεις τη βόλτα σου.

Χριστουγεννιάτικο Meet Market

 

Ένα από τα πιο διαχρονικά fashion κι όχι μόνο ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας, το Meet Market έχει και χριστουγεννιάτικη εκδοχή. Εκτός από πολλές fashion επιλογές θα βρεις παιδικά δώρα, γούρια, retro αντικείμενα, παιχνίδια και ένα σωρό γλυκίσματα για να μπεις στο πνεύμα των ημερών.

Πού και πότε: Ωδείον Αθηνών – Πολυχώρος Ω2, Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75 Αθήνα. Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 2018 + Σάββατο 12:00 – 23:00 // Κυριακή 12:00 – 22:00. Είσοδος Ελεύθερη

Play – Sample Sale

Ένα bazaar που θα εκτιμήσουν οι fashion lovers, με διάσημα ελληνικά κι όχι μόνο brands να είναι στην διάθεσή σου.

Πού και πότε: ATH – STUDIO, Ευριπίδου 30, Αθήνα – 2ος όροφος. Σάββατο 15 Δεκεμβρίου – 10.00 – 18.00

Love Skirts – Κανελλόπουλος Vintage Bazaar

Αυθεντικά κομμάτια από τα 60s, 70s, 80s και 90s, καινούργια και ραμμένα στο χέρι. Θα βρεις από μεταξωτά πουκάμισα, vintage ταγιέρ και υπέροχα manteaux, μέχρι φορέματα, boho γιλέκα και retro chic φούστες σε απίστευτες τιμές και υπό τους ήχους jazz μουσικής για την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη πινελιά.

Πού και πότε: Χρήστου Λαδά 9, Αθήνα. Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Karavan – Stock & Sample Bazaar

Κομμάτια (δείγματα και stock items) από το αγαπημένο σου brand σε πολύ καλές τιμές θα σε περιμένουν στο showroom της εταιρίας.

Πού και πότε: Σκούφου 10, Αθήνα. Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου – 11.00 – 18.00

In The Mood For Love – 5 Years Christmas Bazaar

 

Χειροποίητες επετειακές τσάντες Efi Dolcini, οικολογικές γούνες και μαγιό ΜΑΙΔΕΝ θα σε περιμένουν σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας.

Πού και πότε: In The Mood For Love, Φαλήρου 28 στο Κουκάκι. Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου – 12.00 – 21.00