ASHLEY GRAHAM

Ashley Graham και Teyana Taylor απογειώνουν το κόκκινο ολόσωμο μαγιό του Baywatch

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μία σύγχρονη εκδοχή της πολυαγαπημένης σειράς Baywatch, του προϊόντος εκείνου που ανέδειξε, μεταξύ άλλων, την Pamela Anderson, κάνοντας τα περιοδικά της εποχής που την είχαν αφίσα με το χαρακτηριστικό ολόσωμο κόκκινο μαγιό να ξεπουλούν σαν τρελά.

Δεν υπήρχε, λοιπόν, καλύτερη συγκυρία από αυτή ώστε το brand “Swimsuits for All” να κυκλοφορήσει τώρα τη νέα του σειρά με μαγιό, εμπνευσμένη από την εν λόγω σειρά, λανσάροντας τα γνωστά κόκκινα ολόσωμα μαγιό για τις γυναίκες και αντίστοιχα κόκκινα σορτς για τους άντρες.

Squad goals. @theashleygraham @nikilovesu @aitormateo @teyanataylor @dustylachowicz #SummerIsHere #SwimsuitsForAllSummer17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swimsuits For All (@swimsuitsforall) στις

 

Στην καμπάνια συμμετέχουν η Ashley Graham, που έχει ξανασυνεργαστεί με το συγκεκριμένο brand, η εκρηκτική Teyana Taylor και το μοντέλο των 90’s, Niki Taylor. Όπως συνηθίζει η “Swimsuits for All” και όπως άλλωστε καταδεικνύει και το όνομά της και αυτή η σειρά με μαγιό κυκλοφορεί σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από 4 έως και 22, ώστε να έχουν όσο περισσότερες γυναίκες είναι εφικτό τη δυνατότητα να φορέσουν το αγαπημένο τους μαγιό.

Giving you life with sexy swimsuits, no matter your age, shape or size. @theashleygraham @teyanataylor @nikilovesu Shop the Lifeguard Swimsuit via the link in our bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swimsuits For All (@swimsuitsforall) στις

 

Η Swimsuits for All μου δίνει ζωή με τα σέξι μαγιό της, ανεξάρτητα από την ηλικία, το σώμα ή το μέγεθος“, έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτησή της στο instagram η Ashley Graham.

@swimsuitsforall giving me life with sexy swimsuits, no matter age, shape or size. #SummerIsHere #SwimsuitsForAllSummer17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις