STREET STYLE

4 ανοιξιάτικα trends που θα θες να φοράς ξανά και ξανά

Τα trends διαμορφώνουν κατά κάποιο τρόπο το street style. Αυτό συμβαίνει και αυτή την άνοιξη, όπου οι fashionistas έχουν πάρει έμπνευση από τις τάσεις που έδειξαν τα catwalks και τις έχουν προσαρμόσει στα street looks. Kάποιες τάσεις μπορεί να φαίνονται λίγο απλησίαστες καθώς είναι υπερβολικές για το δικό σου everyday look, ευτυχώς οι περισσότερες είναι έτοιμες να τις υιοθετήσεις και να αναβαθμίσεις εύκολα το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Τα 4 trends που θα δεις παρακάτω είναι αυτά που έχεις ήδη δοκιμάσεις και θα λατρέψεις αν δεν το έχεις ήδη κάνεις.

Τα used τζιν παντελόνια, τα florals, τα off-shoulder tops και φορέματα καθώς και τα logo t-shirt (θυμήσου αυτό που φόρεσε πρόσφατα η Victoria Beckham) θα γίνουν αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας για όλο το υπόλοιπο της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού.

Off-shoulders

Είναι η τάση που δεν μπορείς παρά να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί το προηγούμενο να δίστασες (από πέρσι έκαναν comeback) αλλά φέτος κάποιο top ή φόρεμα θα σε συγκινήσει.

Άνεση και στιλ βρίσκουν την έκφρασή τους στα used τζιν. Αυτά με τα σκισίματα που είναι σαν έχεις κλέψεις και από την ντουλάπα του καλού σου (ή μπορεί να το έχεις όντως κάνει) είναι τα denim παντελόνια που θα σε βολέψουν για τα spring street look σου.

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν νοείται. Και φυσικά τα floral prints είναι ευπρόσδεκτα σε φορέματα, tops, αξεσουάρ αλλά και ως embroidered λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις t-shirts ντουλάπα σου. Συνήθως είναι αρκετά και φέτος θα γίνουν περισσότερα αφού δεν γίνεται να αντισταθείς στα logos τους.