STYLING TIPS

Το στιλιστικό trick που θα ανανεώσει το παλτό σου

Αν έχεις ακόμα το παλαιό σου παλτό και δεν θες να το αποχωριστείς ή αν ακόμα θες να χαρίσεις μία extra πινελιά στο καινούριο, τότε σίγουρα αυτό το μικρό στιλιστικό κόλπο σε αφορά. Ουσιαστικά μπορείς να ανανεώσεις το μακρύ παλτό σου ή όποιο άλλο μακρύ πανωφόρι θες, φορώντας από πάνω μία ζώνη.

Κάποια πανωφόρια, όπως η καμπαρντίνα, την έχουν από μόνα τους, στα υπόλοιπα μπορείς να κάνεις εσύ την προσθήκη και εκτός του ότι θα κάνεις πιο stylish το τελικό αποτέλεσμα, θα τονίσεις και τη μέση σου, γεγονός που κολακεύει τη σιλουέτα.

 

Δεν χρειάζεσαι κάποια ιδιαίτερη ζώνη, απλά πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να είναι σταθερή και να μπορεί να κρατήσει το παλτό σου και φυσικά να ταιριάζει με το ύφος.

Εκτός από το να βάλεις μία ζώνη πάνω από ένα πανωφόρι, μπορείς να τη βάλεις και πάνω από την μακριά, μάλλινη ζακέτα σου, ένα αμάνικο jacket ή το oversized blazer. Έτσι θα το μετατρέψεις πολύ εύκολα σε ένα καινούργιο κομμάτι που θα λειτουργήσει σαν ένα εναλλακτικό πανωφόρι που θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στιλ.

My tip: Φόρα το μεγάλο και ζεστό κασκόλ σου πάνω από το σακάκι ή το leather jacket, στραύρωσέ το μπροστά και σταθεροποίησέ το με μία ζώνη. Έτσι θα έχεις ένα αυτοσχέδιο πανωφόρι που μπορείς να το προσαρμόζεις σε πολλά, διαφορετικά outfits.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph