STREET STYLE

Τα βραχιόλια που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή συλλογή σου

Τα αξεσουάρ έχουν πλέον απαραίτητα σε κάθε εμφάνιση. Έχεις μάθει να τα συνδυάζεις, να είσαι ανοιχτή σε νέα  υλικά και κυρίως να μη διστάζεις να φορέσεις το ασημένιο με το χρυσό. Τα street trends έχουν ξεπεράσει του άτυπους στιλιστικούς κανόνες και στα κοσμήματα και τώρα μπορείς να κάνεις τους δικούς συνδυασμούς και ίσως να υπερβάλλεις λίγο αλλά πάντα με προσοχή.

Και μέσα σε αυτή τη μανία με τα κοσμήματα, αυτό που σίγουρα θα έχεις προσέξει και πολύ πιθανό να έχεις υιοθετήσεις είναι τα πολλά βραχιόλια. Τα bracelets και τα bangles έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για το καθημερινό σου στιλ. Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις μία επίσημη εμφάνιση για να φορέσεις τις αγαπημένες σου βέργες. Φτιάξε ένα μοναδικό συνδυασμό με κλασσικά βραχιόλια αλλά και με άλλα πιο boho, μοντέρνα ή και glam και δώσε την προσωπική σου πινελιά στα καλοκαιρινά σου outfits.

Εδώ θα βρεις μερικές επιλογές από την αγορά που θα σε ενθουσιάσουν και κυρίως ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στιλ. Όπως κι αν έχεις φανταστεί το everyday στιλ σου αυτό το καλοκαίρι, τα παρακάτω βραχιόλια είναι έτοιμα να το ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Pandora, ασημένιο βραχιόλι bangle με κούμπωμα PANDORA Rose

Swarovski, Ficrtion Bangle

Folli Follie, Apeiron Bracelet

 

Oxette, Rose Gold Bracelet

Pandora, Pearlscent Radiant Hearts

Anna Maria Mazaraki, Βραχιόλι με γαλάζιες ημιπολύτιμες πέτρες

Swarovski, Glance Bangle

Accessorize, 3 mixed shape bangel pack

Lifelikes, Zig Zag bangle

Massimo Dutti, 2 χρυσά bangles