OUTFITS

Blanket scarf: Το στιλάτο αξεσουάρ που θα σε κρατήσει ζεστή

Μετά από το glam του ρεβεγιόν, είμαι σίγουρη ότι θες έναν πιο cozy χαρακτήρα για το outfit της επόμενης μέρας. Ο πιο εύκολος και στιλάτος τρόπος για να το πετύχεις είναι με το να προσθέσεις στο look σου ένα blanket scarf, αυτό το τεράστιο κασκόλ που μπορείς να σε τυλίξει ολόκληρη και μοιάζει με μία μικρή κουβέρτα.

Εκτός όμως από το πρακτική του πλευρά, αυτό το κασκόλ μπορεί να χαρίσει στο outfit σου μία πιο cozy πινελιά, να δώσει χρώμα στο total black look σου ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σαν μία επιπλέον πινελιά στο προσωπικό σου στιλ. Το πιθανότερο είναι να έχεις κάτι τέτοιο στην ντουλάπα σου, επομένως, μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις για τις βόλτες που θα κάνεις αυτές τις μέρες.

Ένα πολύχρωμο, τεράστιο κασκόλ μπορεί να ανανεώσει το πιο απλό σου outfit.

Φτιάξε ένα αυτοσχέδιο παλτό, ρίχνοντάς το πάνω από το παλτό ή όποιο πανωφόρι έχεις επιλέξει και δένοντάς το με μία ζώνη, όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

Είναι ένας τρόπος για να ανανέωσες ένα total black outfit, χαρίζοντάς του έναν cozy χαρακτήρα. 

My tip: Το blanket scarf είναι ένα κομμάτι κλειδί που ενώ μπορείς να το φορέσεις πάνω από το πανωφόρι σου, όταν είσαι σε κλειστό χώρο και θες να ζεσταθείς, λειτουργεί και σαν ζακέτα. Το ρίχνεις πάνω από οποιοδήποτε outfit όταν χρειαστεί, κι έτσι δεν χρειάζεται να είσαι εφοδιασμένη με ζακέτες και πουλόβερ.