ΜΟΔΑ

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως οι γυναίκες της μόδας φορούν αυτό το ρούχο

Κολάν Ποιες οι πιθανότητες να λείπει απ' τη ντουλάπα σου; Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί να είναι ένα σχεδόν βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας των γυναικών είτε προορίζεται για το γυμναστήριο είτε για καθημερινά looks. Εμείς σου έχουμε ήδη πει πώς να το φορέσεις. Άλλωστε υπάρχει τέτοια ποικιλία που οι επιλογές είναι αναρίθμητες: Και ενώ οι απόψεις διίστανται -κάποιες τα λατρεύουν κάποιες τα μισούν- μετά το φετινό Fashion Week δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρίσκονται στο ραντάρ της μόδας.

Τα κολάν του 2016 έχουν ένα κοινό: ένας μεγάλος αριθμός από street style stars τα διάλεξε ως κομμάτι του outfit τους μέχρι και στο front row. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ξέχνα το κολάν ως το ρούχο για το γυμναστήριο ή για μια χαλαρή μέρα στο σπίτι.

Είτε συνδυάζεις ένα κλασσικό, μαύρο κολάν με ένα oversized πουλόβερ και μποτάκια είτε πειραματίζεσαι λίγο παραπάνω, υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να φορέσεις κολάν πράγμα που είναι πλέον αποδεκτό μέχρι και στο Fashion Week. Πρόβλεψη: Ετοιμάσου να δεις όσους ξέρεις να τα φορούν ξανά.

Δες παρακάτω πώς τα φόρεσαν οι αγαπημένες μας street style stars.