ΜΟΔΑ

8 μυστικά για να ντύνεσαι όπως οι πιο στιλάτες γυναίκες του κόσμου

Η Γαλλική μόδα μπορεί να είναι μυστηριώδης και επιδέξια, αλλά δεν είναι εντελώς ανεπίτευτη αν δεν είσαι Γαλλίδα. Οι γυναίκες της φοβερά αυτής κομψής πόλης θα είναι πάντα στην κορυφή όσον αφορά την έλλειψη ανάγκης για οποιαδήποτε στιλιστική προσπάθεια. -κανένας άλλος λαός δεν θα μπορούσε να έχει αυτόν τον τίτλο.

Εκτός από το να υιοθετήσεις την χαλαρότητά τους προς το ντύσιμο, υπάρχουν στιλιστικά tips που μπορείς να πάρεις και να ενσωματώσεις στην δική σου ντουλάπα με σκοπό να αποκτήσεις αυτό το je ne sais quoi.

Είναι πολύ πιθανό να ξέρεις μερικούς βασικούς κανόνες για τη Γαλλική μόδα μέχρι τώρα. Για παράδειγμα, το να χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι ιεροσυλία ή το οτι όλα είναι καλύτερα φορεμένα όλα μαζί έτσι ώστε να δίνεις την εντύπωση οτι πιθανόν είχες μια πολύ άγρια νύχτα την προηγούμενη. Οι Γαλλίδες διασκεδάζουν και ζουν τη ζωή στο έπακρο -ή τουλάχιστον αυτό μας λένε τα σύνολά τους- αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την γκαρνταρόμπα μιας στιλάτης Γαλλίδας.

Γι’ αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε τα 8 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να ντύνεσαι όπως οι πιο στιλάτες γυναίκες του κόσμου.

1. Το απόλυτο style icon σου είναι η μητέρα σου

 

2. Όποτε μπορείς άφησε τα πόδια σου γυμνά

 

3. Φόρα μόνο τακούνια που μπορείς να περπατήσεις

4. Δώσε διακριτική έμφαση στη μέση σου πάντα

 

5. Μην φοβάσαι ποτέ να φορέσεις κάτι πολυ sexy

 

6. Επένδυσε σε όμορφα πανωφόρια

 

7. Αν πρόκειται να φορέσεις πολλά αξεσουάρ κράτα το υπόλοιπο σύνολο απλό

 

8. Φόρα τα ρούχα των διακοπών σου όσο και όπως θες