ΜΟΔΑ

5 τρόποι να αναβαθμίσεις τα beachwear looks σου φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Τόσο «εδώ», που αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεις βαλίτσα και είσαι με το ένα πόδι στην εξώπορτα, έτοιμη για να φύγεις για διακοπές. Η στιγμή που ονειρευόσουν όλο τον χειμώνα, έφτασε. Σύντομα θα είσαι κάτω από μια ομπρέλα ή θα δροσίζεσαι βουτώντας στα καταγάλανα νερά κάποιου ελληνικού νησιού και θ' απολαμβάνεις το καλοκαιράκι έτσι όπως θα έπρεπε να το απολαμβάνεις και ολόκληρη τη σεζόν: δίπλα στη θάλασσα.  

Επειδή, λοιπόν, όταν είσαι διακοπές, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου το περνάς στην παραλία, η βαλίτσα των διακοπών σου πρέπει να περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα για να κάνεις την παρουσία σου αισθητή με τα beachwear looks σου. Ένα όμορφο μαγιό, μια τσάντα θαλάσσης, ένα φόρεμα παραλίας κτλ. είναι όλα μέρος των εμφανίσεών σου στην παραλία. Των δικών σου και χιλιάδων ακόμη γυναικών όταν είναι διακοπές. Και ιδού το εξής ερώτημα: πώς καταφέρνεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος;

Η νέα συλλογή της Watercult μας δίνει την απάντηση: δεν είναι απαραίτητα το είδος του fashion item που θα επιλέξεις -δηλαδή, δε γίνεται να μη φορέσεις μαγιό στην παραλία, είναι must-, αλλά το στιλ του μαγιό, τσάντας, παρεό κτλ. που θα επιλέξεις. Τα καλά νέα: η νέα συλλογή της Watercult μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε εμφανίσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, εντός και εκτός παραλίας.   

 

Η Watercult συγκέντρωσε για φέτος όλες τις hot τάσεις σε μία συλλογή με τίτλο “Island Escape”, συνδυάζοντας μοναδικά σχέδια σε μαγιό και ρούχα με την τέλεια εφαρμογή και την επιλογή του mix & match. Μέσα από τις τάσεις που μας προτείνει το brand, λοιπόν, εμείς ξεχωρίσαμε τα items αυτά που θα δώσουν στα summer looks μας το boost που χρειάζονται για να τα πάμε ένα βήμα παραπέρα. Φυσικά μην ξεχνάς τη μαγική λέξη που ακούει στο όνομα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Χωρίς αυτή δε γίνεται τίποτα.  

Το μαγιό «αλλιώς»

 

Λατρεύουμε τα μονόχρωμα μαγιό -ολόσωμα ή μπικίνι- και αυτά σε πιο διαχρονικά μοτίβα, όπως το ριγέ. Ένα όμως σε ενδιαφέρον και άκρως καλοκαιρινό print, όπως το τρόπικαλ, θα φέρει αέρα ανανέωσης στo item αυτό. Αν δεν είσαι των prints, η Watercult σου δίνει εναλλακτικές. Ένα μαγιό που θυμίζει εσώρουχο (από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος), είναι μια εξίσου stylish επιλογή.

Summer looks βγαλμένα από τα ’60s

 

Εν έτη 2019, το να κάνεις μια εμφάνιση στην παραλία που να έχει ’60s, ’70s ή ’80s αναφορές θα είναι ένα αναπάντεχος αλλά stylish τρόπος να προσεγγίσεις τα beachwear looks σου. Φορώντας ένα μαγιό που θυμίζει αυτά που φορούσε η Audrey Hepburn ή η Marylin Monroe δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις «κεφάλια» στην παραλία, ενώ οι φίλες σου θα σε ρωτάνε πού βρήκες αυτό το ψηλόμεσο παστέλ ροζ μαγιό που είναι λες και είναι βγαλμένο από ταινία του ’60.

Τα “to die for” ψάθινα αξεσουάρ

 

Στον πυρήνα των trends φέτος τα ψάθινα αξεσούαρ, εντός και εκτός παραλίας, που σκοπό έχουν να απογειώσουν τα beachwear looks σου. Με τη Watercult να προσφέρει πολλές επιλογές στα αξεσουάρ από ψάθα, όπως oversized ψάθινες τσάντες, αλλά και statement κομμάτια, όπως καπέλα και beach clutches οι εμφανίσεις σου θα έχουν αυτό το glam, πολυτελές στοιχείο που έχουν όλες οι γυναίκες που κάνουν διακοπές σε luxurious προορισμούς όπως τη Μύκονο ή το Capri στην Ιταλία.

Το boho όπως δεν το έχεις ξαναδεί

 

Η νοσταλγική διάθεση που έχουν ρούχα και αξεσουάρ που τα χαρακτηρίζει η bohemian αισθητική είναι πάντα ένας καλός λόγος να συμπεριλάβουμε αυτό το style στις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Σκέψου μαγιό σε paisley και ’70s prints και υφές που συνδυάζονται με σύγχρονο design, «καθαρές» γραμμές και πρωτότυπα πατρόν. Εμφανίσεις με boho αισθητική, σε άλλο επίπεδο.

Για τα πιο κοσμοπολίτικα ρούχα παραλίας, εδώ

 

Ένα παρεό είναι φανταστικό δε λέω, αλλά υπάρχουν κι άλλες και πιο updated/επίκαιρες επιλογές για τα ρούχα της παραλίας. Για παράδειγμα, μια ριγέ ολόσωμη φόρμα, μια τουνίκ σε ενδιαφέρον pattern, μέχρι ένα τρόπικαλ μάξι φόρεμα (που θα μπορέσεις να φορέσεις και εκτός παραλίας) θα φέρουν στα beachwear looks έναν κοσμοπολίτικο αέρα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις πραγματικά. 

 

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr.