ΜΟΔΑ

Jeans: 4 εύκολοι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου παντελόνι

ImaxTree

Ακόμα κι εγώ, που φανατική του τζιν παντελονιού δεν είμαι σε καμία περίπτωση, έχω ένα-δυο αγαπημένα στην ντουλάπα μου. Και τις δύσκολες στιγμές συχνά ανατρέχω σε αυτά. Ένα τζιν παντελόνι που σου ταιριάζει, νομίζω ότι είναι η ιδανική βάση για να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits. Μπορεί να σε συνοδεύσει στην εκδρομή αλλά και το γραφείο, να σε πάει για clubbing αλλά να σε βολέψει και στα ψώνια του Σαββάτου. Όλα θα κριθούν στον συνδυασμό που θα κάνεις.

Το καλό με το τζιν παντελόνι είναι ότι από μόνο του δεν έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, πράγμα που σε αφήνει ελεύθερη να δημιουργήσεις. Το denim μοιάζει να ταιριάζει άψογα με πλεκτά, με φούτερ, με μεταξωτά tops ή με βαμβακερά πουκάμισα, με διαφάνειες ή με ένα ακόμα τζιν ύφασμα. Λίγη έμπνευση χρειάζεσαι και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να φοράς το τζιν σου παντελόνι σου σχεδόν κάθε μέρα.

Minimal & sexy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Ίσως χρειαστεί να δανειστείς το πουκάμισο του συντρόφου σου γι’ αυτό το outfit, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο να του το ζητήσεις. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα από τα πιο απλά αλλά τόσο sexy outfits, το οποίο ανάλογα με το accessorizing θα σε πάει παντού.

Casual & chic

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aria Di Bari (@ariadibari) on

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το denim παντελόνι σου για πιο κομψά outfits. Ένα σακάκι αρκεί για να δώσει έναν πιο formal χαρακτήρα στο denim look σου.

 

Denim to denim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Τείνει να γίνει ένας από τους classic συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του τζιν παντελονιού με το τζιν πουκάμισο είναι πάντα μία stylish επιλογή. Στο χέρι σου είναι να απογειώσεις το αποτέλεσμα και να το φέρεις στα μέτρα σου με τα παπούτσια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Cool & cozy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Stedman The Frugality (@thefrugality) on

Ένας συνδυασμός που δεν χρειάζεται σκέψη και μπορεί να σταθεί τόσο στο γραφείο μία casual μέρα, όσο και στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Ένα πουλόβερ, τα sneakers και το ζεστό παλτό σου είναι τα συστατικά ενός cool, denim outfit και υπάρχουν αναμφίβολα και στη δική σου ντουλάπα.