ΜΟΔΑ

10 τρόποι να φορέσεις Chelsea boots με όλα σου τα ρούχα φέτος το φθινόπωρο

Μετά από μήνες με σανδάλια και slip-ons, ο ερχομός του φθινοπώρου είναι γλυκόπικρος. Στην καλή πλευρά των πραγμάτων βρίσκεται η δυνατότητα να φορέσεις Chelsea boot οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το συγκεκριμένο στιλ μπότας έχει υπάρξει απαραίτητο στις ντουλάπες μας εδώ και πολλά χρόνια, χάρη στην άνεση και ευελιξία που προσφέρει.

Το να τις φοράς με τζιν βέβαια δεν είναι πάντα τόσο εύκολο -πολύ μακρύ και θα φαίνεσαι ‘στριμωγμένη’, πολύ κοντό και η λωρίδα γυμνού αστράγαλου μπορεί να δείχνει περίεργη αναλόγως με το παντελόνι. Το πιο ευκολο στιλ για να συνδυάσεις τα Chelsea boots είναι ένα skinny τζιν που φτάνει ακριβώς μέχρι τον αστράγαλο, έτσι ώστε να μην υπάρχει έξτρα ύφασμα μαζεμένο στο πάνω μέρος της μπότας, μόλις τις φοράς. Ακόμα ένα εύκολο στιλ είναι το cropped τζιν καμπάνα που δουλεύει πολύ καλά με τις μπότες μέχρι τον αστράγαλο.

Φυσικά, το τζιν δεν είναι με τίποτα η μοναδική επιλογή -μπορείς να φορέσεις τα μποτάκια είτε με μία κοντή φούστα είτε με ένα slip φόρεμα, ακόμα και με ‘σκοτεινά’ floral που είναι το trend της σεζόν.

Παρακάτω δες 10 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις Chelsea boots αυτή τη σεζόν.