OUTFITS

Teen Choice Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Όσο εσύ έκανες μπάνιο/ έτρωγες καρπούζι/ ήσουν αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και τον καναπέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι celebrities, όσοι τουλάχιστον δεν είναι διακοπές, πήγαν στο Los Angeles για να παρακολουθήσουν τα Teen Choice Awards.

Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί. Για αυτό κάνε καφέ και ετοιμάσου να κάνεις scroll down για να δεις τα καλύτερα outfits.

Zendaya

Το κορίτσι μας, η Zendaya μας, που δεν σταματάει να μας αφήνει έκπληκτες με τις στιλιστικές της επιλογές, έκανε ξανά τη διαφορά και εμφανίστηκε με αντρικό σύνολο του οίκου Ashish Fall από τη συλλογή 2017 RTW, το οποίο συνδύασε με σανδάλια Le Silla sandals.

Jordan Strauss/Invision/AP

Lili Reinhart

Η Lili, η αγαπημένη  μας Betty από τη σειρά ”Riverdale” έμεινε πιστή στα trends και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια εντυπωσιακή διαφάνεια.

Jordan Strauss/Invision/AP

Lucy Hale

Η Lucy διάλεγε ένα εντυπωσιακό σύνολο του οίκου Fausto Puglisi από τη συλλογή Fall 2017 RTW και το συνδύασε με διακριτικά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Jordan Strauus/Invision/AP

Brittany O’Grady

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ”Star” τίμησε δεόντως το floral με το φόρεμα που διάλεξε. Δεν είμαστε υπέρ της μαύρης ζώνης ωστόσο δεν μας πάει η καρδιά να πούμε όχι στο floral.

Jordan Strauss/Invision/AP

Millie Bobby Brown-  Maddie Ziegler

Η Eleven του ”Stranger Things”, Millie Bobby εμπιστεύτηκε τον Kenzo και φόρεσε ένα φόρεμα σε έντονο κίτρινο από τη συλλογή Spring 2018 RTW και Pierre Hardy παπούτσια. Από την άλλη η φανταστική Maddie Ziegler φόρεσε ένα Zac Posen σύνολο από τη συλλογή Resort 2018.

Jordan Strauss/Invision/AP

Paris Jackson

Η πάντα υπέροχη Paris Jackson σε ρομαντική διάθεση με ένα floral φόρεμα από τον οίκο Zimmermann και μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις.

Jordan Strauss/Invision/AP

Ashleigh Murray

Η Ashleigh Murray διάλεξε ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα από τη συλλογή Ready To Wear 2017 του οίκου Cynthia Rowley, το οποίο συνδύασε με Stuart Weitzman πέδιλα.

Jordan Strauss/Invision/AP

Rita Ora

Η Rita Ora τόλμησε να φορέσει έντονο χρώμα, έτσι διάλεξε μια  μακριά τουαλέτα από τον οίκο Alexander Vauthier με σέξι ντεκολτέ και άνοιγμα στα πόδια.

Jordan Strauss/Invision/AP

Vanessa Hudgens

Ένα τεράστιο ΝΑΙ είπε η Vanessa στο σύνολο του Reem Acra από τη συλλογή Fall 2017 RTW και ποιες είμαστε εμείς για να πούμε όχι σε αυτό.

Jordan Strauss/Invision/AP

Katherine Langford

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ”13 reasons why”, που μας άφησε με το στομάχι δεμένο κόμπο διάλεξε ένα Prada σύνολο και εντυπωσιακά χρυσά πέδιλα.

Jordan Strauss/Invision/AP

Melissa Benoist

Η Supergirl της καρδιάς μας, Melissa άφησε τα μπλε- κόκκινα στην άκρη και προτίμησε ένα total black look με outfit από τον οίκο Zeynep Arçay.

Jordan Strauss/Invision/AP

Camila Mendes

Και κλείνουμε με την Veronica της καρδιάς μας, από τη σειρά ”Riverdale”, την Camila, που διάλεξε ένα Longchamp σε ροζ αποχρώσεις, που της πήγαινε πολύ!

Camila Mendes wore a floral #Longchamp Spring 2017 top and skirt to the 2017 Teen Choice Awards. She's also wearing #StuartWeitzman "Bebare" bisque suede platform sandals & #DanaRebecca jewelry.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtney Justice (@thefashioncourt) στις