CAITLYN JENNER

Woman of the Year Awards ’15: Η Victoria Beckham χαμογέλασε για πρώτη φορά και η Caitlyn Jenner ντύθηκε “βασίλισσα”

Η στιγμή των γυναικών. Όλων εκείνων που προσέφεραν, όλων εκείνων που ενέπνευσαν, που αποτέλεσαν πρότυπο. Το περιοδικό Glamour διοργάνωσε στο Manhattan τα βραβεία για τη Γυναίκα της Χρονιάς και το κόκκινο χαλί γέμισε λάμψη, τουαλέτες και χαμόγελα από όλες, ναι από όλες.

Η έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν η υπερπαραγωγή Caitlyn Jenner με την μπλε ρουά τουαλέτα της. Αυτή την έχουμε συνηθίσει σε τέτοια σύνολα. Αυτό που έκανε φωτογράφους και παρευρισκόμενους να τα χάσουν ήταν η Victoria Beckham.

Της απονεμήθηκε το βραβείο ”Fashion Force”, το οποίο και παρέλαβε από τον μεγαλύτερο γιο της Brooklyn. Με κατακόκκινη τουαλέτα από τη δική της συλλογή, άκουσε το γιο της να μιλά για εκείνη και αφού τον αγκάλιασε σφιχτά, έσκασε χαμόγελο. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

 

Και για να ολοκληρωθεί η ευτυχία στην ομιλία της ανέφερε και τον David. ”Αποτελεί για εμένα καθημερινή πηγή έμπνευσης” δήλωσε και λιώσαμε. Με τέτοιο άντρα είναι δυνατόν να μην έχει έμπνευση;

Στις πάρα πολύ ωραίες παρουσίες να συγκαταλεχθεί το μοντέλο Andreja Pejic, η σχεδιάστρια Vera Wang, η εγκυμονούσα Ivanka Trump αλλά και η αγέραστη Goldie Hawn. Ειδική μνεία στον παλαβό σχεδιαστή Jeremy Scott.

Zoe Kazan

 

Jessica Hart

 

Vera Wang

 

Caitlyn Jenner

 

Rowan Blanchard

 

Reese Witherspoon

 

Ivanka Trump

 

Andreja Pejic

 

Jennifer Hudson

 

Amy Schumer

 

Karlie Kloss

 

Selena Gomez

 

Victoria Beckham

 

Goldie Hawn

 

Hilary Rhoda

 

Ellie Goulding

 

Anna Wintour

 

Iman

 

Sophia Bush

 

Madeleine Albright

 

Jeremy Scott

 

 

Photo Credits: Getty Images