ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Όλες οι διάσημες εμφανίσεις στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ!

Δεν κατάλαβα μόνο στα εξωτερικά έχουν ψυχή; Εμείς εδώ δεν μπορούμε να έχουμε κόκκινο χαλί; Δεν μπορούν τα διάσημα αγόρια και κορίτσια να κάνουν το περπάτημά τους; Μπορούν, μπορούν ακούγεται μία φωνή από μακριά. Το πάρτι του περιοδικού ΟΚ ευκαιρία πρώτης τάξης. Κάποιες τα πήγαν πολύ καλά και κάποιες άλλες θέλουν λίγη ακόμα προσπάθεια. Δεν είναι κι αυτός καιρός. Φοράς το μακρύ σκας, φοράς το κοντό πλευριτώνεις.

Να φοράτε ό,τι σας κάνει να νιώθετε άνετα. Να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να λέτε ”μου πάει πολύ.” Αν συμβαίνει αυτό τα δικά μας σχόλια περιττεύουν. Κι αφού έκανα τη δήλωση της ημέρας προχωράω παρακάτω και βλέπουμε μαζί τις εμφανίσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια

 NDP Photo Agency

Το κόκκινο το αγαπά και το επιλέγει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της. Τα μαλλιά θα ήταν πολύ ωραία και πιασμένα κότσο.

Αντώνης Αλεβιζόπουλος-Μαρία Μπεκατώρου

NDP Photo Agency

Ναι, ναι, ναι, ναι. Τι ζευγάρι είναι αυτό. Μου αρέσουν γιατί είναι πάντα ταιριασμένοι στιλιστικά. Ο Αντώνης δεν το φοβάται το floral και κάνει πολύ καλά. Με BSB σύνολο έκανε τη σωστή αντίθεση φλούο-μαύρου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

NDP Photo Agency

BSB φόρεμα και για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με sleek hairstyle έκανε το σύνολο να δείχνει ακόμη πιο κομψό. Πολύ σωστό το μπουστάκι, πολύ σωστό το πέδιλο. Σωστά και τα σκουλαρίκια.

Κάτια Ζυγούλη 

NDP Photo Agency

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις. Λευκό με nude και καλό μας καλοκαίρι. Τις ποδάρες τις είδαμε όλοι ε; Σε περίπτωση που ψάχνεις σετ γάμο ή βάφτιση το ψηλόμεσο σορτς με το casual t-shirt είναι ιδανική (κι εύκολη) επιλογή.

Γωγώ Μαστροκώστα

NDP Photo Agency

Το σύνολο φωνάζει Γωγώ. Στενό μαύρο φόρεμα με τονισμένη μέση και πόδια έξω. Δεν είναι να τα βάζεις μέσα. Πολύ σωστό το μαύρο επάνω και το μπεζ κάτω.

Τόνια Σωτηροπούλου

NDP Photo Agency

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως με άλλα παπούτσια το σύνολο θα ήταν εξαιρετικό. Η δαντέλα είναι ένα από τα κυρίαρχα trend της σεζόν.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

NDP Photo Agency

Μαύρισμα Άγιου Δομίνικου μόνο με μπεζ-nude χρώμα αναδεικνύεις. Πολύ σωστή η επιλογή της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Τα μαλλιά μαζεμένα πάνω και μεγάλα σκουλαρίκια για την αντίθεση. Το αρχαιοελληνικό στιλ θα είναι πάντα μόδα.

Χρυσάνθη Ντάφλα

NDP Photo Agency

Σμαραγδί φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα για τη Χρυσάνθη Ντάφλα. Το χρώμα της πηγαίνει φοβερά και τονίζει την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Το τελείωμα του φορέματος δίνει έναν girly τόνο.

Ελένη Χατζίδου

NDP Photo Agency

Σέξι Ελένη Χατζίδου. Θα μου άρεσε και χωρίς το σκίσιμο στο ντεκολτέ αλλά pas mal. Το χρώμα είναι καλοκαιρινό και το πιάσιμο στα μαλλιά επίσης. Ιδανική επιλογή για νησί με ίσια πέδιλα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Ιλένια Ουίλιαμς

NDP Photo Agency

Από τα ωραία ζευγάρια. Τα παστέλ είναι τάση και σε συνδυασμό με τα metallics παίρνουν θέση απογείωσης.Η τσαχπινιά ”σορτσοφόρεμα” να ξέρεις καλύπτει την περιφέρεια μοναδικά.

Σόφη Πασχάλη-Λάμπρος Χούτος

NDP Photo Agency

Η Σόφη με χρώμα καλοκαιρινό και ο Λάμπρος ακόμα στο Survivor. H δύναμη της συνήθειας σου λέει μετά. Το μαύρο τσαντάκι θα μπορούσε κάλλιστα να αντικατασταθεί με κάποιο φλούο ή παστέλ.

Χριστίνα Αλούπη

NDP Photo Agency

Λίγο χειμερινή μου φάνηκε η Χριστίνα Αλούπη. Θα μπορούσε το κάτω μισό του φορέματος να είναι σε άλλο χρώμα. Το πάνω το κρατάμε, το ψωνίζουμε.

Βάσω Κολλιδά

NDP Photo Agency

Στην ίδια λογική με το φόρεμα της Ελένης Χατζίδου η Βάσω Κολλιδά αλλά σε πιο φαρδιά γραμμή που μου αρέσει 1 (2-3-4) τσικ παραπάνω. Φοριέται με τακούνι αλλά και με ίσια παπούτσια αν το τρέμεις το πλακόστρωτο.

Μαρία Ένεζλη

NDP Photo Agency

Το ήθελα χωρίς μανίκια και θα έστελνα το 10 με τον τόνο στο σπίτι της Μαρίας Ένεζλη με κούριερ. Μόλις κάνεις μαύρισμα αυτό το χρώμα να υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Ιωάννα Μπούκη 

NDP Photo Agency

Απλή και απέριττη. Ξέρει τι της πηγαίνει και μένει σταθερή στα λιτά σύνολα. Το παπούτσι δεν το βλέπω λόγω λήψης αλλά θαρρώ πως είναι σωστό.

Κατερίνα Καινούργιου

NDP Photo Agency

Η εμφάνιση αυτή είναι Κατερίνα Καινούργιου. Δηλαδή αν δεν έβλεπα κεφάλι θα το έβρισκα. Θα έπρεπε να ποζάρει σε διαφορετικό φόντο για να είναι η άποψη ολοκληρωμένη. Το choker είναι trend. Μας διαβάζεις βρε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

NDP Photo Agency

Όλα σωστά έγιναν εδώ. Το μεσάτο φόρεμα είναι πάντα κολακευτικό και μία ασφαλής επιλογή αν δεν ξέρεις τι να βάλεις. Το πέδιλο στο χρώμα της άμμου είναι κομψό.

Αποστολία Ζώη

NDP Photo Agency

Αποστολία μου. Τι μου γίνεσαι; Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι να φτάσουμε στα παπούτσια. Εγώ θα έβαζα ένα άλλο χρώμα. Και με nude συμβιβαζόμουν. Βλέπεις T-shirt και σακάκι λύση μεγάλη.

Νίνα Λοτσάρη

NDP Photo Agency

Μπλέχτηκε και η Νίνα Λοτσάρη με τον καιρό. Κάνει κρύο, ζέστη, ψύχρα, καύσωνα, βαρυχειμωνιά; Λογικό να μπει επάνω μακρυμάνικο και κάτω μίνι. Συμπάσχουμε. Το χρώμα 12 points.

Αντωνία Καλλιμούκου

NDP Photo Agency

Κι εδώ το χρώμα 12 points. Ωραίο ντεκολτέ. Έχει και σκίσιμο στο πόδι ”σχολή Σαπουντζάκη”. Safe επιλογή για έναν Ιούνιο που δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Αγγελική Ηλιάδη

NDP Photo Agency

Και φτάνουμε στην Αγγελική Ηλιάδη. Δε θα πω ψέματα. Σε πήγα solo αλήθεια δε θα στα χαλάσω στο τέλος. Θα κρατούσα το μπουστάκι θα έβαζα από κάτω κάτι σε πιο φαρδιά γραμμή για την ισορροπία. Τη μοναξιά να φοβάσαι, όχι τα πιο ριχτά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency