MET GALA

Met Gala 2017: Οι celebrities που ξέρουν να γδύνονται με στιλ

Το naked dress αποτελούσε από τα 50s μία αρκετά εκκεντρική μεν, στιλιστική επιλογή για επίσημες εκδηλώσεις δε. Από το παράδειγμα της Marilyn Monroe βέβαια, μέχρι την απαισιότητα της Rose McGowan στα VMAs, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη απόσταση. Μπορείς πάντα να εμφανιστείς γυμνή και να είσαι κομψή και σέξι, ή να γίνεις ρεζίλι και όλοι να σε θυμούνται ως την πιο κακοντυμένη.

Στο φετινό Met Gala, δεν ήταν λίγες εκείνες οι celebrities που επέλεξαν να δείξουν κάτι περισσότερο από τις υπόλοιπες καλεσμένες και κέρδισαν το στοίχημα της κομψότητας και του fashion statement. Είναι οι ίδιες που έχοντας αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρουν πώς να ντυθούν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν πως είναι το ίδιο καλές και στο high fashion γδύσιμο.

(Καμία βέβαια δεν θα το κάνει ποτέ τόσο καλά όσο η Rihanna με εκείνο το υπέροχο Adam Selman.)

Bella Hadid

H Bella με το συγκλονιστικό Alexander Wang body, ήταν όσο ντυμένη έπρεπε για να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί μήπως κάτι έχει φύγει από τη θέση του. Επιτρέποντας στη σιλουέτα της να διαγραφεί σε όλο της το μεγαλείο, μόλις γυρνούσε την πλάτη της, έριχνε τα σαγόνια ακόμα πιο χαμηλά με ένα άνοιγμα που έκοβε την ανάσα. Bella, μην ξαναντυθείς ποτέ.

© Evan Agostini/Invision/AP

© Evan Agostini/Invision/AP

Kendall Jenner

Η Κendall – και κάθε κορίτσι με τις αναλογίες αυτής – δεν έχει τίποτα να κρύψει, άρα και γιατί να το κάνει. Επέλεξε μια διαφάνεια La Perla, η οποία ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί από 85000 κρυστάλλους τους οποίους συγκρατεί το string, που είναι και το βασικό κομμάτι του ρούχου που φοράει η Kendall. Σίγουρα όχι ό,τι πιο chic περπάτησε το χαλί, αλλά οπωσδήποτε κάτι που όλες θα θέλαμε να μπορούμε να φορέσουμε. Είναι τόσο γυμνό που δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποια άλλη να το φοράει.

© Evan Agostini/Invision/AP

 

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

Kylie Jenner

Η έτερη αδερφή Jenner ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε στο χαλί του Met Gala με naked dress. Αν και παραείναι ντυμένη για να θεωρηθεί γυμνή, το nude χρώμα της Versace δημιουργίας, αλλά και η κεντημένη διαφάνεια που καλύπτει το κορμί της, την βάζουν επάξια σε αυτό το θέμα. Η φετινή της εμφάνιση με αυτό το φόρεμα και το κοντό, ξανθό καρέ, είναι στροφή 180 μοιρών από το περσινό outfit με την ασημί τουαλέτα και το μαύρο καρέ.

 

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

Ηalle Berry

H Halle Berry, στην πιο ψύχραιμη, “γυμνή” εμφάνιση της βραδιάς, επέλεξε ένα διάφανο, ολόσωμο Versace bodysuit, το οποίο καλύπτει μία ουρά από χρυσά λέπια. Δεν είναι τόσο τολμηρό όσο τα προηγούμενα, αλλά σίγουρα είναι πιο γυμνό από αυτό που θα μπορούσε να φορέσει η κάθε μια μας.

© Getty Images / Ideal Image

Φωτογραφία εξώφυλλου: © Getty Images / Ideal Image