EMMA STONE

Οι τολμηρές και εκθαμβωτικές εμφανίσεις του Golden Globes event

Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε μία γιορτή για τα Golden Globes στο Λος Άντζελες στην οποία ανάμεσα σε άλλους celebrities παρευρέθηκαν οι Jessica Chastain, Emma Stone και Marion Cotillard με τις πιο λαμπερές εμφανίσεις που τις έχουμε δει εδώ και καιρό.

Η Jessica Chastain φόρεσε ένα ιδιαίτερα sexy, μαύρο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, σε στενή γραμμή. Τα μακριά μανίκια όπως και οι λεπτομέρειες στη μέση, ήταν καλυμμένα με μαύρες χάντρες. Το φόρεμα έφτανε μέχρι λίγο κάτω απ’ το γόνατο δίνοντας έναν σοφιστικέ χαρακτήρα στο σύνολο, ενώ συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές, ψηλοτάκουνες γόβες.

H Εmma Stone έκανε μία λαμπερή εμφάνιση που θυμίζει παλιό Hollywood, με ένα σκούρο μπλε φόρεμα από την collection του Michael Kors για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, το οποίο ήταν καλυμμένο με αστραφτερές λεπτομέρειες. Το κομμάτι έφτανε μέχρι το γόνατο και είχε μανίκια 3/4, καθώς και χοντρή ζώνη στη μέση στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά και τσέπες με λεπτομέρειες από βολάν. Το look συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο με λουράκια και διακριτικά σκουλαρίκια.

 

Τέλος, η έγκυος Marion Cotillard εμφανίστηκε με το πιο τολμηρό outfit εκ των τριών, φορώντας ένα μαύρο κολλητό φόρεμα με ριχτή λαιμόκοψη την οποία διακοσμούσαν αστραφτερές λεπτομέρειες και κρόσσια. Επίσης σε σκούρες αποχρώσεις, το σύνολο του σχεδιαστή Andrew Gn για το Φθινόπωρο 2016, αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλιά της Cotillard, ενώ το look συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι χρυσές μπότες με σε φιδίσιο στιλ και έδωσε στο μαύρο outfit μαι έξτρα δόση 20s στιλ.