JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence: Γιατί διάλεξε κόκκινο φόρεμα στις Χρυσές Σφαίρες;

Η Jennifer Lawrence και ο αφιλτράριστος λόγος της επανήλθαν δυναμικά. Αυτή τη φορά μιλάει για εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα. Στη συνέντευξή της για το Harper's Bazaar του Μαϊου, η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την ερωτική της ζωή ("Σεξ; Τι είναι αυτό, ας μου εξηγήσει κάποιος), για τα χρήματα ("Προσπαθώ να μην είμαι ευαίσθητη με τα αστεία περί 'φτωχού πλούσιου κοριτσιού'") και απ' όλα τα πράγματα, την περίοδό της.

Στη συζήτηση για τα φορέματα που επιλέγει όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί (τα οποία αποτελούνται κυρίως από σχέδια του οίκου Dior) η Lawrence εξηγεί το πως κατέληξε στο κατακόκκινο φόρεμα που την είδαμε στα Golden Globes της φετινής χρονιάς. “Αυτό ήταν το εναλλακτικό μου πλάνο”, είπε στο περιοδικό, εξηγώντας πως από τα δύο φορέματα, αυτό λειτουργούσε καλύτερα μιας που ‘σέρφαρε στο κόκκινο κύμα’.

“Το πρώτο πλάνο ήταν ένα φόρεμα το οποίο δεν μπορούσα να φορέσω γιατί η εποχή των βραβείων είναι συγχρονισμένη με την περίοδό μου και είναι έτσι εδώ και χρόνια”

“Ήταν χαλαρό στο μπροστινό μέρος. Και δεν χρειαζόταν να ρουφιέμαι. Το άλλο φόρεμα ήταν πραγματικά στενό και δεν πρόκειται να ρουφάω την μήτρα μου. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό.”

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τη Jennifer Lawrence να εκπροσωπεί τις σκέψεις κάθε γυναίκας, celebrity ή όχι, μιας που το κάνει με χιούμορ και στυλ. Καμία λογοκρισία. You go girl!