JENNIFER LAWRENCE

Η Jennifer Lawrence σου δείχνει πώς να φορέσεις τούλινη φούστα με επιτυχία

Δεν χρειαζόμαστε κι άλλους λόγους για να αγαπήσουμε την Jennifer Lawrence. To στιλ της στο κόκκινο χαλί είναι μόνο ένα αντικείμενο στην λίστα με τα προτερήματα της star. Και ενώ η Lawrence έκανε πολλές υπέροχες εμφανίσεις την φετινή χρονιά, οι αγαπημένες μας ήταν αυτές που αφέθηκε στα χέρια του Raf Simons, τον πρώην creative director του οίκου Dior και τώρα της Maria Grazia Chiuri.

Ξεκινώντας το press tour της για την ταινία Passengers περιμένουμε να δούμε πολλά looks από την συλλογή του οίκου. Η Lawrence, βέβαια, μας έδωσε ήδη μία γεύση από τι πρόκειται να δούμε από τον Dior με την πρώτη γυναίκα director στην ιστορία του οίκου.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο Παρίσι, η ηθοποιός φυσικά φόρεσε το αγαπημένο της γαλλικό brand. To look της από την Άνοιξη 2017 ταίριαζε απόλυτα με το θέμα της ταινίας, δηλαδή το διάστημα. Η Lawrence διάλεξε ένα γκρι κασμιρένιο πουλόβερ και μία ανοιχτή μπλε τούλινη φούστα, που περιλάμβαναν το αστραφτερό αστέρι, μοτίβο που υπήρξε σε όλα τα σχέδια της Chiuri για την πρώτη της collection για τον οίκο Dior. To look ήταν λαμπερό και συγχρόνως ευκολοφόρετο.

Jennifer, τα κατάφερες πάλι.