AMBER HEARD

Οι καλύτερες εμφανίσεις των Glamour Women of The Year Awards

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα Women of The Year Awards του περιοδικού Glamour στο Hollywood και μαζί με όλες τις γυναίκες που πραγματοποίησαν σημαντικά επιτεύγματα την φετινή χρονιά, είδαμε και καταπληκτικές εμφανίσεις.

Η Gwen Stefani ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις την στιγμή που κατέφθασε στο κόκκινο χαλί του Hollywood, φορώντας μία πριγκιπική τουαλέτα με πολύ τούλι και ombre αποχρώσεις.

 

Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Marchesa και ενώ η πολύ φουσκωτή φούστα κλέβει την παράσταση, τα δύο κομμάτια που κάλυπταν το στήθος της Stefani έδωσαν το sexy στοιχείο στην όλη εμφάνιση. Οι αποχρώσεις του φορέματος κυμαίνονταν στο ροζ και το μαύρο.

Μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση (και σχετικά σπάνια τόσο δημόσια) ήταν αυτή της Amber Heard, η οποία φόρεσε μία μακριά, ροζ τουαλέτα από δαντέλα.

 

Το φόρεμα αποτελείτο ολοκληρωτικά από δαντέλα και λεπτομέρειες με βολάν, καθώς έδενε στον λαιμό και άφηνε τους όμορφους ώμους της Heard σε κοινή θέα. Η δημιουργία θύμιζε κάτι από Βικτωριανή εποχή σε πιο μοντέρνα εκδοχή, ταιριάζοντας απόλυτα στο στιλ της.

H Cara Delevingne έκανε μια ακόμα δραματική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με μία μακριά, μαύρη τουαλέτα με κοψίματα η οποία ήταν ιδιαίτερα σέξι χωρίς να είναι υπερβολικά αποκαλυπτική. το φόρεμα είχε πολλά κοψίματα και γεωμετρικά σχήματα, καθώς και μακριά μανίκια με βολάν.

 

Το μοντέλο και ηθοποιός συνδύασε την δημιουργία με ένα χρυσό chocker, ενώ κράτησε τα μαλλιά της σε ένα look που θύμιζε παλιό Hollywood. Ο,τι έπρεπε για την περίσταση.