SHOPPING

Τα παπούτσια της Emily Blunt από το outfit των SAG Awards πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η βραδιά των SAG Awards ολοκληρώθηκε και η αλήθεια είναι ότι δε μας άφησε πολλά να σχολιάσουμε από το κόκκινο χαλί. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν μικρά κρυμμένα μυστικά που αποτελούν στιλιστικούς θησαυρούς και έξυπνες ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τα παπούτσια της Emily Blunt, η οποία ήταν λαμπερή μέσα στη ροζ custom δημιουργία του Michael Kors.    

Για το μακρύ φόρεμα που κάλυπτε τα πόδια της, έως και τα παπούτσια, η ηθοποιός διάλεξε ένα ζευγάρι πέδιλα με χοντρό τακούνι κι όχι πολύ ψηλό, υιοθετώντας έτσι την άνεση για το κόκκινο χαλί. Προφανώς έκανε πολύ καλά, αφού δε φαίνονταν τα παπούτσια με αυτό το το φόρεμα.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Τα silver sandals Sam Edelman με το μεσαίου ύψους τακούνι ήταν αυτά που τη συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί και τα αναφέρω εδώ γιατί πρόκειται για ένα ζευγάρι που είτε έχεις στη συλλογή σου, είτε θα θες να το προσθέσεις.

Sillver, mid-heel sandals, Sam Edleman – 124€

Άνετο, ευκολοφόρετο κι έτοιμο να σε συνοδεύσει από το γραφείο στο κόκκινο χαλί. Κι αν ακόμα δεν είναι ο καιρός του για τις δικές σου εμφανίσεις, τότε απλά να σου θυμίσω τις επίσημες περιστάσεις που ίσως έχεις μέσα στο χειμώνα κι αναρωτιέσαι ακόμα τι παπούτσια να φορέσεις με εκείνο το εντυπωσιακό καλό σου φόρεμα.

Glamorous Wide Fit Silver Barely There Block Heeled Sandals, Asos – 38.99€
Μία ακόμα πιο προσιτή εκδοχή από εκείνη που επέλεξε η Emily Blunt.

Ξέρεις, εξάλλου, ότι στις επίσημες περιστάσεις το πέδιλο δεν πάει με την εποχή, επομένως ένα τέτοιο ζευγάρι μόνο να σε σώσει μπορεί, αν υπάρχει στην ντουλάπα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP