ASHLEY GRAHAM

Στο κόκκινο χαλί του CFDA Vogue Fashion Fund Gala η φράση κλειδί ήταν μονόχρωμο chic

Στο 14ο ετήσιο CFDA Vogue Fashion Fund Gala, που γίνεται στη Νέα Υόρκη με σκοπό τη βράβευση νέων σχεδιαστών μόδας, είδαμε μερικά από τα πιο κομψά outfits. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν η Ashley Graham, η Nicki Minaj και η Karlie Kloss, οι οποίες έλαμπαν μέσα στις δημιουργίες των σχεδιαστών.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η λέξη- κλειδί για το gala ήταν μονόχρωμο chic, καθώς τα περισσότερα outfits ήταν λευκά/ μαυρα/ nude με ελάχιστες πιο χρωματιστές επιλογές.

Ashley Graham

Η λίστα ανοίγει με την αγαπημένη μας Ashley, η οποία έκανε μια υπέρ- κομψη ολόλευκη εμφάνιση με Victor Glemaud φόρεμα.

Evan Agostini/Invision/AP

Teyana Taylor

Καλησπέρα στην αξεπέραστη Teyana (δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την εμφάνισή της στο βίντεοκλιπ του Kanye West), η οποία εμφανίστηκε με ένα total black look με την υπογραφή του brand Baja East

 Evan Agostini/Invision/AP

Taylor Hill

Η Taylor έκανε ξεκάθαρα την πιο λαμπερή εμφάνιση με αυτό το γκρι- ασημί Prabal Gurung από τη συλλογή Φθινόπωρο 2017, την στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.

Evan Agostini/Invision/AP

Nicki Minaj

Η Nicki Minaj προτίμησε τον Alexander Wang, ο οποίος ετοίμασε το φόρεμα αποκλειστικά για εκείνη.

Evan Agostini/Invision/AP

Martha Hunt

Το χαριτωμένο mini φόρεμα της Martha Hunt μπαίνει αυτόματα στη λίστα με τα πιο κομψά που είδαμε στο χαλί. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να σου πούμε ότι είναι του οίκου Cushnie et Ochs, από τη συλλογή Resort 2018.

Evan Agostini/Invision/AP

Sara Sampaio

Η Sara Sampaio, έσπασε και αυτή την κανόνα και διάλεξε ένα ρομαντικό outfit σε ροζ nude αποχρώσεις του οίκου J. Mendel από τη συλλογή Resort 2018.

Evan Agostini/Invision/AP

Lais Ribeiro

Αν νόμιζες πως τα κοστούμια είναι βαρετά, κοίτα λίγο το total black outfit της Lais, που είναι ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. Ανήκει επίσης στον οίκο Cushnie et Ochs και είναι από τη συλλογή Resort 2018.

Evan Agostini/Invision/AP

Karlie Kloss

Και κλείνουμε με την Karlie Kloss, η οποία εμφανίστηκε με αυτό το εντυπωσιακό Dior και είναι από τις λίγες που έβαλε (ας πούμε) λίγο χρώμα στο κόκκινο χαλί.

Evan Agostini/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP