ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Αποχαιρέτα το σουτιέν σου όπως η Jourdan Dunn και η Winnie Harlow στα φετινά MTV EMAs

Με τα περίπλοκα σχεδιασμένα, διάφανα φορέματά τους να αγκαλιάζουν τις υπέροχες σιλουέτες τους, τα μοντέλα Jourdan Dunn και Winnie Harlow κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, φτάνοντας στο κόκκινο χαλί των MTV EMAs 2016, την Κυριακή το βράδυ.

Η Jourdan περπάτησε το κόκκινο χαλί με ένα στενό φόρεμα με διάφανα κομμάτια και πλεκτό, αστραφτερό ύφασμα, αφήνοντας το σουτιέν της στο σπίτι για καλύτερο στιλιστικό αποτέλεσμα. Αργότερα, η Dunn άλλαξε το maxi φόρεμα για ένα super mini και ελαφρώς πιο τολμηρό, για την εμφάνισή της στην σκηνή -επίσης αφήνοντας το σουτιέν της στην άκρη. Τα μαλλιά της ήταν μακριά και ολόισια και συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με χοντρό τακούνι και καθόλου αξεσουάρ.

 

Συγχρόνως, η Winnie Harlow διάλεξε ένα παρόμοιο σχέδιο και συνεχίζοντας το no-bra trend στο κόκκινο χαλί. Το μαύρο, δαντελένιο φόρεμα της Harlow ήταν Roberto Cavalli από την collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι τακούνια Casadei. To φόρεμα ήταν διαφανές με μανίκια καμπάνα και sexy λαιμόκοψη. Τα μαλλιά της ήταν μπούκλες ενώ και εκείνη δεν φόρεσε σχεδόν καθόλου κοσμήματα.

 

Αν το 2016 δεν περιλαμβάνει κάτι στο κόκκινο χαλί, αυτό είναι το σουτιέν. Κάν’ το όπως οι Jourdan Dunn και η Winnie Harlow, λοιπόν.