CELEBRITY STYLE

Σου βρήκαμε το floral φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια από την τελευταία της εμφάνιση στο “Final Four”

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε comeback στη βραδινή ζώνη, μιας και εδώ και δύο Κυριακές βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου μουσικού talent show του ANT1, ''The Final Four''. Χαμογελαστή και ετοιμόλογη, η Ζέτα κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τις εμφανίσεις της, όσο και με την άνεσή της on stage.

Πάμε όμως στο κομμάτι της μόδας που μας αφορά και περισσότερο. Όχι, το είδες το χθεσινό super sexy floral φόρεμά της; Εμείς το είδαμε και το παραείδαμε και έχουμε να σου πούμε πως δε μας πέρασε απαρατήρητο. Για αυτόν τον λόγο ψάξαμε στο instagram του στιλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου και ανακαλύψαμε το brand που επέλεξε.

Η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από το υπέροχο αυτό φόρεμα ονομάζεται Magda Butrym και είναι πολωνικής καταγωγής. Με μία γρήγορη ματιά στο eshop της ανακαλύψαμε το μεταξωτό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια κοστίζει 1.410 ευρώ. Η Ζέτα το συνδύασε με ankle boots για να προσδώσει στο look μία πιο ροκ πινελιά, όμως η αλήθεια είναι πως εμείς θα το προτιμούσαμε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, είτε σε μαύρη απόχρωση, είτε σε κόκκινο χρώμα για να κάνει έντονη αντίθεση με τα μοβ prints.

 

Aν σου άρεσε το floral φόρεμα της Μακρυπούλια και θέλεις να υιοθετήσεις το trend, αλλά το πορτοφόλι σου δε σηκώνει αυτό το ποσό, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω πιο οικονομικές επιλογές για κάθε στιλ και περίσταση. Aν πάλι το σηκώνει, μπορείς να το αγοράσεις online εδώ.    

Party Dress, Zara

 

 

Φόρεμα με σκίσιμο, Pink Woman

 

 

 

Μaxi φόρεμα με κουμπιά, Attrattivo

 

 

 

Mπροκάρ φόρεμα, H&M

 

 

Φόρεμα με σκίσιμο και κουμπιά, MANGO

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zeta_makripoulia_official/