CELEBRITY STYLE

Power outfit: Ο κανόνας της Anna Wintour για να είσαι πάντα στιλάτη

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Anna Wintour είναι γνωστή για την αδυναμία της στα prints αλλά και γι’ αυτή στα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που δύσκολα αποχωρίζεται. Η αυστηρή κυρία της μόδας έχει φροντίσει να φτιάξει το δικό της στιλ με την προσωπική υπογραφή της που μπορεί να μην μοιάζει με τα editorials της Vogue, του περιοδικού που διευθύνει, έχει όμως στοιχεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις κι εσύ ένα power outfit.

 

Το καλοκαίρι λοιπόν, η Anna Wintour ακολουθεί ένα συγκεκριμένο συνδυασμό που απ’ ό,τι φαίνεται την έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αντίθετα πρόκειται για έναν ασφαλή συνδυασμό που σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις ειδικά όταν δεν έχεις έμπνευση και θες να έχεις ένα stylish αποτέλεσμα.

 

To μυστικό της combo λοιπόν, αν είναι κανείς λίγο παρατηρητικός μπορεί να το εντοπίσει από μερικές μόνο street εμφανίσεις της. Η Anna Wintour λοιπόν, φορά ένα bold printed φόρεμα, μαζί με ένα ζευγάρι nude mules  Manolo Blanhik, ενώ συμπληρώνει με ένα πολύχρωμο statement κολιέ.

 

Πρόκειται για έναν συνδυασμό με 3 μόνο κομμάτια που σίγουρα έχεις παρόμοια στη συλλογή σου και μπορεί πολλές φορές να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

My tip: Αντί για το κολιέ μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, τα οποία είναι πιο πιθανό να υπάρχουν στη συλλογή σου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!
 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP