CELEBRITY STYLE

Η Victoria Beckham σου δείχνει πώς να πετύχεις ένα κομψό office look το φθινόπωρο

Είναι γεγονός, ότι η Victoria Beckham κάθε φορά που εμφανίζεται δημοσίως έχει να σου πει πολλά όσον αφορά στο στιλ. Πιστή στη μινιμαλιστική προσέγγιση, η διάσημη σχεδιάστρια ξέρει καλά όχι μόνο πώς να δημιουργεί τα trends στην πασαρέλα, αλλά και πώς να τα μεταφέρει σε άψογα street looks.

Πρόσφατα, η Victoria απαθανατίστηκε να βγαίνει από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη και το outfit της είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για τις φθινοπωρινές μέρες στο γραφείο. Συνδύασε ένα ψηλόμεσο, tailored παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και σε μία φωτεινή γαλάζια απόχρωση, μαζί με ένα λευκό oversized top. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά pumps -που θα μας απασχολήσουν πολύ αυτή τη σεζόν- και με μία burgundy shoulder bag. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ατημέλητο updo.

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

 

Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις στη δουλειά, φέρε στο νου σου το outfit της Victoria Beckham. Ακόμα και τον χρωματικό συνδυασμό να κρατήσεις το αποτέλεσμα θα είναι όσο φωτεινό κι όσο σοβαρό χρειάζεται για να περάσεις με στιλ αυτή την μεταβατική περίοδο από τη μία σεζόν στην άλλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Richard Drew