CELEBRITY STYLE

Η Victoria Beckham φοράει το φουλάρι με τον πιο πρωτότυπο τρόπο που έχεις δει

Είναι η guru του minimal στιλ και αναμφίβολα μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της showbiz. Η Victoria Beckham έχει μία πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Λατρεύει το μαύρο και το λευκό καθώς και όλες τις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το γκρι και έχει αδυναμία στα μονόχρωμα outfits και στα pumps. Ωστόσο, ακόμα κι όταν επιλέγει να βάλει λίγο χρώμα στην εμφάνισή της, βρίσκει έναν δικό της τρόπο να το κάνει.

A post shared by Ei HOLLYWOOD (@eihollywood) on

 

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σε μία πρόσφατη εμφάνισή της με androgynous look. Η Victoria Beckham φόρεσε ένα γκρι παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, ίδιο σακάκι και ένα μπλε σκούρο πουκάμισο. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά pumps ενώ αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το φουλάρι που είχε δέσει σε ένα πλαϊνό θηλάκι του παντελονιού της.

Ίσως έχεις δει το φουλάρι να φοριέται αντί για ζώνη, αλλά ο τρόπος της Victoria Beckham είναι πραγματικά πρωτότυπος. Να κάτι ακόμα που έχεις να κοπιάρεις από τις στιλάτες εμφανίσεις της ισχυρής κυρίας της μόδας.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Joel Ryan