CELEBRITY STYLE

Η Victoria Beckham είναι στη Νέα Υόρκη και παραδίδει μαθήματα στιλ

Θυμάσαι την Victoria Beckham που ήταν η βασίλισσα του black & white; Αν ναι, ήρθε μάλλον η στιγμή να την ξεχάσεις, αφού τώρα όχι μόνο τολμάει το χρώμα αλλά κάνει και πολύ κομψούς συνδυασμούς. Φυσικά, παραμένει πιστή στις απλές γραμμές αλλά δεν λέει όχι σε στιλιστικά twists που καθώς φαίνεται απογειώνουν το look της κάθε φορά.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η 43χρονη Victoria βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για να δει τον γιο της Brooklyn, ο οποίος σπουδάζει στο διάσημο Parsons School of Design. Όπως αναμενόταν, η σχεδιάστρια συγκέντρωσε το ενδιαφέρον με την παρουσία της εκεί αλλά και με τα outfits της που δεν ήταν και λίγα για μία μέρα.

Δύο από τα στιλάτα και εντυπωσιακά outfits είναι αυτά που θα δεις παρακάτω και προφανώς προέρχονται από την δική της συλλογή.

A post shared by InStyle Australia (@instylemag) on

Το πολύχρωμο two-piece outfit είναι μία από τις πιο hot προτάσεις του brand της αλλά και γενικότερα. Τα matching κομμάτια έχουν επανέλθει κι αν μπορείς να τα υποστηρίξεις στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

A post shared by P O P V İ Z Y O N (@popvizyon) on

Αυτό το κόκκινο outfit είναι ίσως η πιο trendy τάση για το φετινό street style. Και η Victoria Beckham έχει δείξει μία ιδιαίτερη προτίμηση γενικότερα. Σε αυτή την εκδοχή σου δίνει ένα πολύ καλό tip που πιθανότατα θα σου φανεί χρήσιμο. Το κόκκινο μπορεί να φορεθεί με το μπορντώ, ειδικά αν αυτό είναι στα παπούτσια ή την τσάντα. Τόλμησέ το, δες το αποτέλεσμα στον καθρέφτη και αν κάτι δεν σε ξενίζει, τότε είσαι έτοιμη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham