CELEBRITY STYLE

10 φορές που η Victoria Beckham παρέδωσε μαθήματα στιλ

Στιλιστική στροφή 180 μοιρών μέσα σε ελάχιστους μήνες. Η Victoria Beckham στα τέλη του 2006 αποφασίζει να απαρνηθεί τα αποκαλυπτικά ρούχα και το έντονο μακιγιάζ. Αφαιρεί τα εμφυτεύματα από το στήθος της και ''στήνει'' την αλλαγή της. Η καριέρα στη μουσική είναι κάτι που πλέον δεν την αφορά. Δε θα είναι μία από τις Spice Girls, ούτε η σύζυγος του David. Θέλει να μπει στη βιομηχανία της μόδας κι αυτό επιβάλλει τη στιλιστική μεταμόρφωσή της. Τον Απρίλιο του 2008 κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη Vogue. Η φωτογράφιση αυτή ισοδυναμεί με εισιτήριο εισόδου. Η Victoria το έχει. Η αμφισβήτηση παύει. Δημιουργεί συλλογές, ανοίγει μαγαζιά και την εμπιστεύονται γυναίκες με επιρροή.

Εμείς αγαπάμε τη Victoria της δεύτερης φάσης. Είναι κομψή και επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα χωρίς να κραυγάζουν. Ξέρει πια τι είναι αυτό που την πηγαίνει και πώς πρέπει να το φορέσει.

Μπορούμε να πούμε πως την τελευταία δεκαετία δεν έχει υποπέσει σε κανένα στιλιστικό λάθος. Κι όμως ναι. Η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζει τις εμφανίσεις της είναι μοναδική.

#1

Στην εκδήλωση ”Viva Forever” βασισμένη στα τραγούδια των Spice Girls βρέθηκε τον Δεκέμβριο του 2012. Μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μελιτζανί πανωφόρι. Ο τρόπος που το έριξε στους ώμους της έγινε must.

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

#2

British Fashion Awards 2014 και εμφανίστηκε με δίχρωμη πλισέ μακριά φούστα και μαύρο ζιβάγκο. Τα μαλλιά παραμένουν πιασμένα σε κάθε επίσημη δημόσια εμφάνισή της. Το μακιγιάζ όλο και πιο ελαφρύ με έμφαση στα μάτια.

(Photo by Jonathan Short/Invision/AP)

#3

Η Victoria Beckham στο gala “Charles James: Beyond Fashion” το 2014 στη Νέα Υόρκη κάνει αίσθηση με λευκό στενό φόρεμα. Είναι μία από τις πιο λιτές και πιο σικάτες εμφανίσεις της. Εκείνη τη βραδιά ο David εμφανίστηκε στο πλευρό της με λευκό σακάκι και λευκό πουκάμισο.

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

#4

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανοιξιάτικης συλλογής για το 2015 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η σχεδιάστρια Vic καταχειροκροτήθηκε φορώντας λαδί μίντι φούστα σε άλφα γραμμή, απλό τοπ με ψηλή λαιμόκοψη και τις αγαπημένες της μαύρες γόβες.

(AP Photo/Richard Drew)

#5

Και κάνει τη διαφορά φορώντας και πάλι μονόχρωμο ρούχο. Δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο λευκό κι αυτό το σετ είναι από τα αγαπημένα μας. Αφήνει ακάλυπτα τα πλευρά της και είναι τόσο σέξι.

(AP Photo/Kin Cheung)

#6

Στα 25α βραβεία του περιοδικού Glamour ”Women of the Year” το 2015 η Victoria επιλέγει ένα χρώμα που δε συνηθίζει. Το κόκκινο ταιριάζει στα χρώματά της και το δέσιμο στο ντεκολτέ την κολακεύει ιδιαίτερα.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

#7

Στα βρεανικά Fashion Awards του 2015 στο Λονδίνο κάνει την απόλυτη τάση. Φοράει κοστούμι και τα σακάκια από την επόμενη μέρα ξεπουλάνε. Total black, the only love.

(Photo by Jonathan Short/Invision/AP)

#8

Ανοιξιάτικη συλλογή για το 2016. Κομψή με μαύρο φόρεμα και τις κλασικές γόβες της. Το επάνω μέρος είναι ελαφρώς πιο φαρδύ και έρχεται σε ισορροπία με το υπόλοιπο σύνολο.

(AP Photo/Richard Drew)

#9

Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο gala του amfAR στο Hong Kong τον Μάρτιο του 2016 έκανε αίσθηση. Καρό φόρεμα με ασυμμετρία στη φούστα. Ίσια μαλλιά και τονισμένα μάτια.

(AP Photo/Kin Cheung)

#10

Η Victoria Beckham κάνει την ανατροπή και βγάζει τα τακούνια που τόσο αγαπάει. Εμφανίζεται casual με sneakers κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στο φινάλε της παρουσίασης της φθινοπωρινής συλλογής της. Μαύοο παντελόνι και μπεζ πουλόβερ. Χωρίστρα στο πλάι και αλογοουρά. Εκπληκτική.

  (AP Photo/Richard Drew)

Αντί επιλόγου