CELEBRITY STYLE

Το κοτλέ παντελόνι παραμένει και τη νέα χρονιά στο street style. Η Victoria Beckham το επιβεβαιώνει

Ian West/PA via AP

Το ήξερες, το έχεις φορέσει στο παρελθόν, το είχες ξεχάσει για λίγο και φέτος επανήλθε. Το κοτλέ παντελόνι το φόρεσες δειλά την περσινή σεζόν αλλά φέτος καθώς φαίνεται θα σημειώσει μεγάλη άνοδο. Στην αγορά υπάρχουν ήδη πολλές επιλογές και οι τρόποι να το φορέσεις το καθιστούν ένα από τα ρούχα που μπορείς εύκολα να εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ.

Η Victoria Beckham φαίνεται ότι εκτιμά αρκετά αυτό το ύφασμα και μάλιστα σε μία επίσημη εμφάνιση, πλάι στον σύζυγό της, David. Σε δείπνο του περιοδικού GQ, η Victoria φόρεσε ένα κοτλέ, μπλε παντελόνι με ένα πουκάμισο στο ίδιο χρώμα. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια, λοιπόν, κατάφερε να δημιουργήσει ένα κομψό outfit φυσικά σύμφωνα με τη μινιμαλιστική αισθητική της.

Επειδή, οι εκπτώσεις είναι προ των πυλών και ίσως σκέφτεσαι μία αγορά ενός κοτλέ παντελονιού, τότε ρίξε μία ματιά στα παρακάτω και πάρε έμπνευση από την Victoria Beckham για το πώς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Παντελόνα κοτλέ, attrattivo + Tamta

Σε φαρδιά γραμμή για σένα που θες ένα πιο cool αποτέλεσμα με το κοτλέ παντελόνι σου.

Cotton-corduroy straight-leg pants, Re/Done by Levi’s

Η κοτλέ εκδοχή του αγαπημένου σου Levi’s για να κάνεις ένα update στο casual καθημερινό σου στιλ.

Κοτλέ, straight παντελόνι, Mango

Μία πιο sophisticated ματιά, αυτό το κοτλέ παντελόνι θα σου χαρίσει ένα εναλλακτικό office look που εύκολα προσαρμόζεται και σε άλλες περιστάσεις.

Κοτλέ παντελόνι, BSB

Αν είσαι έτοιμη να κάνεις τη διαφορά τουλάχιστον χρωματικά, τότε αυτό το παντελόνι είναι σίγουρα μέσα σε όσα πρέπει να δοκιμάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ian West/PA via AP